Μία μητέρα παρ’ ολίγον να χάσει τη δουλειά της, αφού ενημέρωσε ότι δεν θα μπορούσε να πάει στη δουλειά της γιατί βρισκόταν στο νοσοκομείο δίπλα στον γιο της που βρισκόταν στην εντατική με μηχανική υποστήριξη.

Η Crystal Reynolds Fisher ζει στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ και εργάζεται για την εταιρεία PS Food Mart. Ο 18χρονος γιος της είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και η γυναίκα υπέφερε από κρίσεις πανικού, λόγω του γεγονότος ότι η υγεία του επιδεινωνόταν.

Δεδομένης της κατάστασης η κόρη της Fisher τηλεφώνησε στην προϊσταμένη της μητέρας της, εξηγώντας τι συμβαίνει. Αλλά αντί αυτού η Fisher άκουσε το αφεντικό της να λέει στην κόρη της: «Δεν είναι αυτός ο τρόπος που κάνουμε εδώ τα πράγματα, η μητέρα σου είναι αυτή που έπρεπε να με πάρει τηλέφωνο».

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν η εργαζόμενη μητέρα έστειλε αργότερα μήνυμα στην προϊσταμένη της, ζητώντας περισσότερη άδεια καθώς ο γιος της Jason μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μίτσιγκαν, όπου και μπήκε σε μηχανική υποστήριξη λόγω μίας βακτηριακής λοίμωξης.

Όπως αναφέρει ο Independent, στην ανταλλαγή μηνυμάτων πληροφόρησε το αφεντικό της ότι ο γιος της κρατιόταν με μηχανήματα στη ζωή και θα την ενημέρωνε όταν βελτιωνόταν «για να επιστρέψει στη δουλειά».

Το αφεντικό της απάντησε: «Δεν είναι αυτός ο τρόπος που κάνουμε τα πράγματα, επομένως αποδέχομαι την παραίτησή σου».

Η Fisher αναστατωμένη και μπερδεμένη από την απάντηση, ρώτησε αν απολύεται και τότε το αφεντικό της απάντησε: «Αν δεν μπορείς να έρθεις στη δουλειά, αυτό σημαίνει ότι παραιτείσαι» πριν να την πληροφορήσει ότι η κατάσταση ήταν «πολύ μελό» και ότι μπορούσε να επικοινωνήσει με τη διεύθυνση αν είχε κάποιο ζήτημα.

Η Fisher ανέβασε ανάρτησε τα μηνύματα που αντάλλαξε με την προϊστάμενή της στο Facebook και όσοι τα είδαν εξέφρασαν την οργή τους και ευχήθηκαν καλή ανάρρωση για τον γιο της. Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 4.000 αντιδράσεις, 20.000 σχόλια και 83.000 χρήστες την έχουν κοινοποιήσει.

WORK

Η δημοσιότητα που πήρε το θέμα στα social media «έφτασε στα αυτιά» των ιδιοκτητών της εταιρείας, οι οποίοι ευτυχώς πήραν το μέρος της εργαζόμενης μητέρας και τη διαβεβαίωσαν ότι μπορεί να πάρει όσο χρόνο χρειάζεται. Επίσης την ενημέρωσαν ότι εξαιτίας του περιστατικού η προϊσταμένη της απολύθηκε.

ps