Σοκαρισμένη η κοινωνία της επαρχίας Γκανσού στην Κίνα μετά την αυτοκτονία ενός 19χρονου κοριτσιού, το οποίο βρισκόταν σχεδόν στον «αέρα» για 4 ώρες στο εξωτερικό του 8ου ορόφου ενός κτιρίου.

Η ιστορία της κοπέλας είχε αρκετές τραγικές λεπτομέρειες με τους χρήστες των social media να εξοργίζονται όταν βγήκαν στη δημοσιότητα ανατριχιαστικά στοιχεία πίσω από τις σκοτεινές συνθήκες που την ώθησαν να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η 19χρονη έπασχε από κατάθλιψη μετά από σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε από ένα δάσκαλό της. Έτσι αποφάσισε να προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Ωστόσο, όπως φαίνεται αυτό που την έκανε τελικά να πηδήξει ήταν ότι οι άνθρωποι που παρατηρούσαν τα πάντα φέρεται να της φώναζαν ατάκες όπως «Πώς και δεν πήδηξες ακόμα;», «Αν θες να πηδήξεις, κάντο γρήγορα» και «Κάνει ζέστη για να περιμένουμε κάτω από το κτίριο».

Αναφορές κάνουν λόγο ότι κάποιοι δε δίστασαν να χειροκροτήσουν και να γελάσουν μετά τον θάνατό της.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε συλλήψεις παρευρισκομένων, οι οποίοι όχι μόνο προκάλεσαν την αυτοκτονία της 19χρονης αλλά, όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, εμπόδισαν και τις σωστικές Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους.

Κάποιος από το πλήθος φέρεται να έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιήσει ένα πανό το οποίο έγραφε: «1, 2, 3, πήδα». Μετά την αυτοκτονία, τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο, προκάλεσαν την οργή πολλών πολιτών, οι οποίοι τώρα ζητούν την παραδειγματική τιμωρία των ανθρώπων που την παρότρυναν να σκοτωθεί.