Μία γυναίκα από τη Φλόριντα κατηγορείται ότι, ντυμένη με ιατρική ενδυμασία έκανε ενέσεις με τοξικές ουσίες σε άλλες γυναίκες, με αποτέλεσμα εκείνες να αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία τους. Συγκεκριμένα πρόκειται για τρία θύματα της «γιατρού», οι οποίες δέχτηκαν ενέσιμα ουσίες όπως είναι η κόλλα ή άλλες ελαστικές ουσίες στους γλουτούς τους αλλά και σε άλλα μέρη του σώματος, θεωρώντας ότι πρόκειται για σιλικόνη.

Η 32χρονη Oneal Ron Morris, που βρίσκεται υπό περιορισμό, μετά τις σοβαρότατες επιβαρύνσεις στον οργανισμό των γυναικών, πληρωνοταν με 4.000-5.000 δολάρια σε κάθε περίπτωση. Τα θύματα είπαν στην αστυνομία ότι φορούσε γάντια και στολή νοσοκόμας και κρατούσε και την ταυτότητά της. Η Oneal Ron Morris είχε συλληφθή ξανά με παρόμοια κατηγορία στο Μαϊάμι.

Μάλιστα η ίδια η Morris, που έχει γίνει πρώτο θέμα στις ειδήσεις της περιοχής, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου καθώς γεννήθηκε άνδρας. Οι Αρχές έχουν δώσει ειδικά τηλέφωνα επικοινωνίας για όσες έχουν πέσει θύμα της.

Δείτε πως έχουν γίνει οι άτυχες γυναίκες μετά την «επέμβαση» της αδίστακτης «γιατρού»!