Ένα εξαιρετικά άβολο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη ζωντανή μετάδοση μιας συνομιλίας μεταξύ του δημοσιογράφου του BBC, Μπεν Μπράουν, και του πολιτικού αναλυτή που συνεργάζεται με το κανάλι, Νόρμαν Σμιθ.

Οι δύο συνομιλητές έκαναν μία συζήτηση σε ζωντανή μετάδοση για το πρόγραμμα του κόμματος των Εργατικών του Τζέρεμι Κόρμπιν, όταν μία γυναίκα, μάλλον ψηφοφόρος του κόμματος, διέκοψε την κουβέντα. Ο Μπράουν για να τη βγάλει εκτός πλάνου έκανε μία κίνηση με το χέρι του χωρίς να κοιτά καλά… που ακουμπάει, σπρώχνοντάς την από το στήθος. Η γυναίκα εκνευρίστηκε και καθώς έφευγε, χτύπησε τον δημοσιογράφο στον ώμο.

Χρήστες του Twitter δεν άργησαν να ανακαλύψουν την άτυχη στιγμή και σχολίασαν με καυστικό τρόπο την κίνηση του δημοσιογράφου ο οποίος έσπευσε να δικαιολογήσει την πράξη του μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. «Ατυχής διακοπή της μετάδοσης στο Μπράντφορντ. Προσπάθησα να περιορίσω αυτή τη διακοπή και τότε συνέβη κάτι “περίεργο”, τελείως ακούσια», σχολίασε ο δημοσιογράφος, προσπαθώντας να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Clipboard03