Ο Κωστής στάθηκε μπροστά από τα μπουκάλια Jack Daniel’s Teneessee Whiskey στην κάβα κοντά στο σπίτι του. Αναζητούσε ένα δώρο για τα γενέθλια του κολλητού του. Θα μαζεύονταν όλοι στο σπίτι του μπροστά από το τζάκι για να μοιραστούν στιγμές. Με πάγο ή χωρίς. Ανάλογα με τις προτιμήσεις και το χαρακτήρα του καθενός. Καθώς κοίταζε προσεκτικά τις ετικέτες, το μάτι του σταμάτησε στο κλασικό απόσταγμα της συλλογής.

150 χρόνια παράδοσης και γεύσης

Jack Daniel’s No.7. To ουίσκι που παράγεται τα τελευταία 150 χρόνια, από τότε που ιδρύθηκε το αποστακτήριο Jack Daniel, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που εδραίωσε ο ιδρυτής του Jasper Newton Daniel. Το Jack Daniel’s παρασκευάζεται με το μοναδικής ποιότητας νερό που ανακάλυψε ο ίδιος ο Jack Daniel σε μια δροσερή πηγή στο Lynchburg του Tennessee και έκτοτε ωριμάζει εκεί, στο αποστακτήριο Jack Daniel για 4-6 χρόνια, και φιλτράρεται αργά σε ξυλοκάρβουνο σφενδάμου, δίνοντας του μία μοναδική γεύση. Aφού επέλεξε το ποτό που ταίριαζε καλύτερα στο κλίμα της παρέας, κατευθύνθηκε προς το σπίτι του φίλου του. Ήδη περίμεναν τα υπόλοιπα μέλη για να γεμίσουν τα ποτήρια τους με το ξεχωριστό ποτό που αναδύει νότες καραμέλες, βανίλιας, ξύλου και τόνους φρούτων. Πιστός σύνοδός σε όλες τις κοινές τους στιγμές, από τα φοιτητικά τους χρόνια, το Jack Daniel’s No. 7, βρισκόταν λίγο αργότερα στα χέρια όλων των μελών της ομύγυρης, καθώς τα ποτήρια τσούγκριζαν με δύναμη πάνω από το στρογγυλό δρύινο τραπέζι του σαλονιού. Καθώς η συζήτηση αρχίζει να ζωηρεύει, όλοι τους θυμήθηκαν όταν άνοιγαν ιεροτελεστικά το περήφανο μπουκάλι που είχε κρυμμένο στο ερμάριο ο πατέρας του Κώστα. Για να γιορτάσουν τη νίκη της ομάδας, την αποφοίτηση από τα πίσω έδρανα στο αμφιθέατρο του πανεπιστημίου, να αποχαιρετήσουν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Πίσω από τα μέλη της οικογένειας του Jack,  κρύβεται η μοναδική ιστορία δημιουργίας που σφραγίζεται από την ξεχωριστή και γεμάτη γεύση.

Τα super premium

Εκτός από το διάσημο Jack Daniel’s No. 7, το παζλ συμπληρώνει το εκλεκτό και έντονο Gentleman Jack, το οποίο περνάει από διπλό ειδικό φιλτράρισμα «charcoal mellowing» και παλαιώνεται για 4-6 χρόνια. Αλλά και το Jack Daniel’s Single Barrel, το οποίο περιμένει υπομονετικά για 7 ολόκληρα χρόνια ώσπου να μεστώσει, προσφέροντας στιγμές μοναδικής απόλαυσης με premium χαρακτήρα.

Discover Jack Honey

Τις γεύσεις συμπληρώνει το Jack Daniel’s Tennessee Honey. Απαλές νότες μελιού ισορροπούν μοναδικά με μικρές γευστικές εκρήξεις σοκολάτας και πραλίνας για πιο εκλεπτυσμένους ουρανίσκους. Και η ιστορία των εκλεκτών αποσταγμάτων Jack Daniel’s παντρεύεται τις στιγμές της παρέας, με τις ιστορίες εκείνων που τα απολαμβάνουν. Στο τραπέζι ενός σπιτιού, σε ένα μαγαζί με φίλους. Μέσα από γεγονότα και εικόνες ζωής. #D150 #JackDaniels #JackFamily #SpiritOfJack Για να μάθετε τα πάντα γύρω από το Jack Daniel’s μπείτε εδώ: www.jackdaniels.com jackdd3 Ακολουθήστε το Jack: Instagram: jackdaniels_greece