Μια νεαρή γυναίκα που βρήκε ένα μήνυμα γραμμένο με χρυσά γράμματα στο καινούριο εσώρουχο του άνδρα της, θεωρεί ότι πρόκειται για έκκληση βοήθειας από έναν εργαζόμενο στο Μπαγκλαντές.

Η Abbie Bowman βρήκε ένα αινιγματικό σημείωμα πάνω στο εσώρουχο και θεωρεί ότι γράφτηκε από έναν υπάλληλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα. Το σημείωμα αποτελείται από διάφορα γράμματα και αριθμούς, γραμμένους με χρυσό μαρκαδόρο.

Ενώ η 28χρονη αρχικά κατηγόρησε τον σύζυγό της της για κάποια φάρσα, πλέον πιστεύει ότι μπορεί να είναι μια κραυγή βοήθειας από κάποιον εργάτη εργοστασίου.

«Το αγόρασα στις αρχές του Αυγούστου για τον φίλο μου και αφού το έπλυνα και πήγα να το κρεμάσω παρατήρησα τα γράμματα πάνω στο εσώρουχο που είχαν γραφτεί με χρυσό μαρκαδόρο. Το μήνυμα ήταν στο εσωτερικό μέρος. Έψαξα όλη μέρα και νύχτα στο Google και ανακάλυψα ότι κι άλλοι άνθρωποι είχαν εντοπίσει μηνύματα σε ρούχα από την ίδια εταιρεία», λέει η ίδια και προσθέτει ότι αρχικά επικοινώνησε με τους υπεύθυνους.

Οι ίδιοι της απάντησαν με ένα mail ζητώντας συγγνώμη και λέγοντας ότι θα αντικαταστήσουν το εσώρουχο. Μετά όμως από κάποιες σκέψεις αναζήτησε στο Google τα γράμματα και τους αριθμούς και ανακάλυψε ότι ήταν μια διεύθυνση στο Μπαγκλαντές.

Αν και της έχει γίνει πρόταση από την εταιρεία να στείλει πίσω το εσώρουχο για να της το αλλάξουν, εκείνη δεν επιθυμεί πλέον κάτι τέτοιο, γιατί θέλει να ερευνήσει τι μπορεί να συμβαίνει.

Όπως αναφέρει, φοβάται μήπως το μήνυμα έχει να κάνει με τις συνθήκες εργασίες του εργάτη που το έγραψε ή μήπως εκείνος ή εκείνη κινδυνεύει και έχει ανάγκη από άμεση βοήθεια. Αποφάσισε έτσι να το δώσει στη δημοσιότητα μήπως γίνει γνωστό κάτι περισσότερο και αποκαλυφθεί τι πραγματικά συμβαίνει.

xxl1 xxl2 xxl3 xxl4

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.