Η 34χρονη Sokha Nuon από τη Μελβούρνη δεν φανταζόταν ότι η σχέση της με τον 39χρονο που είχε ερωτευτεί θα κατέληγε σε ένα σοβαρό επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με την ίδια να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία.

Μετά τη γνωριμία τους, η 34χρονη σε σύντομο χρονικό διάστημα μετακόμισε στο σπίτι του άνδρα και άρχισε να μαθαίνει πράγματα για τη ζωή του όπως ότι είχε χάσει την έγκυο γυναίκα του σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα τρία χρόνια νωρίτερα.

gsaydana2

«Η καρδιά μου έσπασε όταν σκέφτηκα τι είχε περάσει. Ήταν ένας πραγματικός τζέντλεμαν. Πάντα άνοιγε τις πόρτες και μου έκανε κοπλιμέντα» λέει η ίδια και παραδέχεται ότι δεν ήταν ποτέ βίαιος και δεν είχε δώσει τέτοια δείγματα αρχικά. Σύντομα όμως τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν και ο ίδιος αποκτούσε εμμονές με τις φωτογραφίες που είχε τραβηγμένες στο κινητό της. Μια μέρα βρήκε φωτογραφίες που είχε ανεβάσει στο Instagram πριν αρχίσουν να βγαίνουν. Η μία εξ αυτών ήταν μια selfie που τον εξόργισε. «Εκείνος θυμωμένα με ρώτησε ποιος την είχε βγάλει και μου την είχε στείλει και εγώ του είπα κανένας. Τελικά τον ηρέμησα αλλά αυτή η selfie έγινε εμμονή του» προσθέτει.

gsaydana3

Δύο εβδομάδες αργότερα ο θυμός του επανήλθε και άρχισε να την κατηγορεί ότι στέλνει φωτογραφίες της σε άλλους. Τότε ήταν και το πρώτο βίαιο ξέσπασμά του αλλά αποφάσισε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία. Λίγο καιρό αργότερα όμως ήρθε το νέο μεγαλύτερο ξέσπασμα και πάλι για τον ίδιο λόγο και ο τέλειος άνδρας όπως λέει η ίδια έγινε ένα τέρας.

gsaydana4

Άρχισε να την χτυπάει με γροθιές και κλωτσιές και με ισχυρά χτυπήματα στο κεφάλι. Εκείνη κρύφτηκε σε μια γωνιά και μόλις βρήκε ευκαιρία πήδηξε το φράχτη του σπιτιού και άρχισε να καλεί τους γείτονες σε βοήθεια. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει εγκεφαλική αιμορραγία. Μόλις ένιωσε ασφάλεια είπε στους αστυνομικούς ακριβώς τι είχε συμβεί και τώρα μοιράζεται την ιστορία της για να προτρέψει άλλες γυναίκες να μη μένουν με ένα βίαιο σύντροφο.

gsaydana1