Η διάσημη έπαυλη Playboy πουλήθηκε τελικά για πάνω από 100 εκατ. δολάρια σε ένα νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος μάλιστα εκτός από γείτονας του Χιου Χέφνερ, τυχαίνει να έχει και ελληνικές ρίζες.

Ο λόγος για τον Daren Metropoulos των επιχειρήσεων Metropoulos & Co. και έναν από τους πρώην συν-διευθύνοντες συμβούλους της Pabst Brewing Company. Ο πατέρας του, ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής και επιχειρηματίας Dean Metropoulos, ήταν 10 ετών όταν οι γονείς του αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα και να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ

Ο 32χρονος δισεκατομμυριούχος Daren, είναι ο νεότερος γιος του Έλληνα μεγιστάνα  και ζει σε έπαυλη που γειτνιάζει με αυτή του διάσημου Χέφνερ.

Η έπαυλη του Playboy, είναι 1.858 τετραγωνικών μέτρων και διαθέτει 29 δωμάτια, γήπεδο τένις, φυσικά πισίνα, ζωολογικό κήπο, και μια αίθουσα για θέατρο… Όμως η έπαυλη δεν είναι διάσημη για τις  θεατρικές παραστάσεις, αλλά για τα θρυλικά πάρτι στα οποία λαμβάνουν μέρος δεκάδες σέξι «κουνελάκια».

Αξιοσημείωτο είναι ότι στους όρους του πωλητηρίου αναφέρεται πως ο 90χρονος Χέφνερ θα συνεχίσει να ζει εκεί μέχρι το θάνατό του.

Η έπαυλη είχε αγοραστεί το 1971 προς 1,05 εκατ. δολάρια και έγινε σπίτι του Χέφνερ. Περιλαμβάνει 12 υπνοδωμάτια, κελάρι, αίθουσα προβολών, ξεχωριστά σπίτια για παιχνίδια, γυμναστήριο, γήπεδο τένις, πισίνα με μεγάλο σπήλαιο, καθώς και άδεια για ζωολογικό κήπος, όπως και… νεκροταφείο κατοικίδιων! Αν και είχε αναφερθεί τον Ιανουάριο πως μπαίνει πωλητήριο στην θρυλική έπαυλη με τιμή στα 200 εκατ. δολάρια, τελικά πιστεύεται πως κατέληξε στα χέρια του Daren προς 100 εκατ. δολάρια.

mansion4
Ο Daren Metropoulos το 2012
mansion6
Ο Daren ποζάρει δίπλα σε δύο γυναίκες σε πάρτι στην έπαυλη Playboy, το 2012

mansion5