Μέσα στο 2015 το Instagram πλημμύρισε από φωτογραφίες με στάσεις της γιόγκα η οποία κάθε χρόνο κερδίζει και περισσότερο έδαφος παγκοσμίως.

Χιλιάδες γιόγκι έχουν μοιραστεί την εμπειρία τους σε διάφορα μέρη του κόσμου, κατά τους τελευταίους 12 μήνες, με πολλές από τις φωτογραφίες να δείχνουν εντυπωσιακές (και επικίνδυνες) στάσεις ακόμη και σε γκρεμούς. Είτε νέοι, στα πρώτα βήματα της γιόγκα, είτε επαγγελματίες, παρουσιάζουν δημοφιλείς και δημιουργικές στάσεις γιόγκα στο Instagram, μέσα στο 2015.

Εκτός από τους μοναχικούς γιόγκι, πολλά ζευγάρια αποφάσισαν να κάνουν γιόγκα μαζί και να απαθανατίσουν τις στιγμές τους, ανεβάζοντας τις φωτογραφίες στο Instagram. Κάποιοι επέλεξαν πιο δύσκολες πόζες, ενώ άλλοι απαθανάτισαν τις στάσεις τους, σε μερικές από τις πιο όμορφες περιοχές του κόσμου.

Η παραλία είναι το τέλειο περιβάλλον για Instagram φωτογραφίες και γι’ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη ότι πολλοί την έχουν επιλέξει για να πλαισιώσει τις αγαπημένες τους στάσεις στη γιόγκα. Δεν είναι μόνο ένα σημείο που έχει γαλήνη και ηρεμία, αλλά και η εκπληκτική θέα παρέχει το τέλειο σκηνικό για όσους επιθυμούν μια γρήγορα και εντυπωσιακή λήψη.

Εκτός από τις πόζες, στο φως της ημέρας, πολλοί και πολλές επέλεξαν να κάνουν γιόγκα και να βγάλουν φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τα υπέροχα χρώματα του ήλιου όταν δύει. Από τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες είναι βέβαια αυτές που τραβήχτηκαν στο χείλος του γκρεμού και κυριολεκτικά κόβουν την ανάσα. Οι φωτογραφίες προκαλούν δέος, αλλά οι έμπειροι γιόγκι συνιστούν να μην το δοκιμάσετε…

Εκτός από τις ριψοκίνδυνες πόζες στους γκρεμούς, τις γραμμές των τραίνων και τα υπέροχα τοπία και τις πισίνες, τα βλέμματα τραβούν και οι πιο σέξι φωτογραφίες με τις γυμνές πόζες και στάσεις της γιόγκα η οποία γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Η γυμνή γιόγκα δεν είναι για όλους, αλλά αυτοί που την εξασκούν φαίνεται να την αγαπούν πολύ. Γι’ αυτό και δεν διστάζουν να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα. Δε λείπουν επίσης και οι στάσεις της γιόγκα στη μέση του δρόμου, αν κι όχι του πιο πολυσύχναστου για ευνόητους λόγους…

Δείτε μερικές στάσεις γιόγκα όπως δεν τις έχετε ξαναδεί…

gioga1 gioga2 gioga4 gioga5 gioga6 gioga7 gioga8 gioga9 gioga10 gioga11 gioga12 gioga13 gioga14