Ο Μπεντζαμίν Νετανιάχου βρέθηκε σήμερα σε κέντρο νεοσύλλεκτων τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξει ύψιστη ετοιμότητα ενώ «απείλησε» εκ νέου το Ιράν.

«Το Ιράν στέκεται πίσω από τη Χαμάς, πίσω από τη Χεζμπολάχ και πίσω από άλλους, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε και να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας παντού», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Israel National News συνάντησε και μίλησε με τους νεοσύλλεκτους των IDF και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις τους.

«Το πιο σημαντικό πράγμα που έχουμε είναι το πνεύμα μας. Είναι η ετοιμότητα που βλέπω στα μάτια σας, στους διοικητές μας, στον στρατό μας, στον λαό μας. Βασίζομαι σε εσάς και σας στηρίζω».

«Μίλησα με μερικούς από εσάς. Είδα τη σωματική και ψυχική ετοιμότητα. Έχετε μια μεγάλη τιμή σήμερα: συμμετέχετε στις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF), στις υπέροχες επάλξεις τους, για να απωθήσετε έναν βάναυσο εχθρό, αυτά τα τέρατα που μας επιτέθηκαν. Τους χτυπάμε και εμείς χωρίς έλεος και θα τους νικήσουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Θέλετε να κερδίσετε; Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε; Αυτό ακριβώς χρειάζεται. Καλοί φίλοι έχουν πέσει (στη μάχη) σε αυτήν την εκστρατεία. Έπεσαν για να πετύχουμε αυτή τη νίκη. Υπάρχουν τρεις στόχοι: Πρώτος – η εξάλειψη της Χαμάς. Δεύτερος – να επιστρέψουν οι όμηροι. Και τρίτον – να διασφαλιστεί ότι η Χαμάς δεν θα αποτελέσει ποτέ ξανά απειλή για το Ισραήλ» επισήμανε.