Θέμα συζήτησης έχουν γίνει σε αμερικανικά ΜΜΕ τα αντανακλαστικά μιας έφηβης εργαζόμενης σε πλυντήριο αυτοκινήτων, όταν μια πελάτισσα της πέταξε ένα ποτό. Η 18χρονη Anna Harycki έγινε viral, καθώς απάντησε αμέσως, ρίχνοντάς της νερό από ένα λάστιχο πίεσης μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος στην αγενή πελάτισσα, ενώ εργαζόταν σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων στην Ιντιάνα των ΗΠΑ.

Το βίντεο των ελάχιστων δευτερολέπτων ξεκινά με την Harycki να πλένει ένα αυτοκίνητο, όταν η οδηγός ξαφνικά κατεβάζει το παράθυρό της και πετάει λεμονάδα από πλαστικό ποτήρι που πέφτει πάνω στην έφηβη.

Χωρίς να τα χάσει, η Harycki ανταπέδωσε αμέσως στοχεύοντας με το λάστιχο της στο ανοιχτό παράθυρο της γυναίκας και περιλούζοντάς την – πριν συνεχίσει τη δουλειά της σαν να μη συνέβη τίποτα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Φεβρουαρίου και έγινε viral στο Instagram, συγκεντρώνοντας πάνω από 62 εκατομμύρια προβολές. Έκανε επίσης την επιχείρηση να αποκλείσει την πελάτισσα που έριξε τη λεμονάδα.

«Κατέβασε το παράθυρό της και μου πέταξε λεμονάδα και έπαθα σοκ», δήλωσε η Harycki στο What’sTheJam.

Η Harycki, η οποία είναι φοιτήτρια, δήλωσε ότι ο εργοδότης της τη στήριξε. «Το είπα στους διευθυντές μου. Αποφάσισαν να απαγορεύσουν στη γυναίκα και στο φίλο της να μπαίνουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων».