Ένας 29χρονος influencer, που υποβλήθηκε στην «πιο επώδυνη επέμβαση στον κόσμο», για να γίνει περίπου 5 εκατοστά ψηλότερος, πονάει τόσο πολύ που δεν μπορεί να κοιμηθεί, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Jam Press». Ο Yeferson Cossio, από την Κολομβία, έφτασε να γίνει περίπου 1.90, αφού οι γιατροί του τέντωσαν τα πόδια.

«Έκανα την πιο επώδυνη χειρουργική επέμβαση σε ολόκληρο τον κόσμο», είπε ο influencer στους 11,1 εκατομμύρια ακολούθους του πριν από τέσσερις μήνες, όταν υποβλήθηκε στην επέμβαση. «Θα το έκανες;» πρόσθεσε. Πέρα από το ότι είναι βασανιστικά επώδυνη, η επέμβαση κοστίζει μια περιουσία. Σύμφωνα με πληροφορίες της NewYorkPost, το να ψηλώσει του κόστισε 175.000 δολάρια. «Η επέμβαση κυμαίνεται μεταξύ 50.777 δολαρίων και 177.000 δολαρίων», είπε ο influencer.

Ο χειρουργός του Cossio είπε ότι η επέμβαση γίνεται πιο συχνά σε ασθενείς που έχουν το ένα άκρο μακρύτερο από το άλλο ή όταν κάποιος χάνει το άκρο του σε ατύχημα. Ο Cossio δεν είχε κανένα πρόβλημα και είπε ότι αποφάσισε να κάνει τη χειρουργική επέμβαση, επειδή είχε «κόμπλεξ».

Ο νεαρός, που έχει επικριθεί έντονα για την επιλογή του να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μόνο και μόνο για να γίνει ψηλότερος, υπερασπίστηκε την απόφασή του. «Έχω ένα κόμπλεξ -όπως σχεδόν όλοι οι άνθρωποι- για ένα μέρος του σώματός μου και έχω μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια πέσος, για να αλλάξω αυτό που δε μου αρέσει», είπε. Μέχρι στιγμής ο δρόμος προς την ανάρρωση ήταν δύσκολος. Έτσι, προκειμένου να ανακουφιστεί από τον πόνο, έστω και λίγο, ο νεαρός influencer θα υποβληθεί σε νέο χειρουργείο στις 25 Ιανουαρίου, προκειμένου να επιμηκύνει τους τένοντές του. Πριν από αυτό, βέβαια, χρειάζεται να κάνει αρκετές εξετάσεις και μόνο εάν τα αποτελέσματά τους τού επιτρέψουν, θα προχωρήσει στην επόμενη επέμβαση.

«Θα ελέγξω ότι όλα είναι εντάξει, για να υποβληθώ σε άλλη μία επέμβαση στις 25 Ιανουαρίου. Είμαι πολύ νευρικός. Θέλω να τελειώσει αυτό, αλλά δεν είναι δυνατό ακόμα», είπε. Ο Cossio παραδέχτηκε ότι έχασε τον ύπνο του μετά τη δύσκολη διαδικασία. «Τις τελευταίες 11 ή 12 ημέρες μπόρεσα να κοιμηθώ μόνο δύο ώρες το πολύ. Και αυτό διακόπτεται συνεχώς από περιόδους 15 έως 20 λεπτών λόγω του πόνου στα πόδια μου», ανέφερε. «Έχω δοκιμάσει υπνωτικά χάπια, αλλά δε μου κάνουν. Ο πόνος με ξυπνά και νιώθω συντετριμμένος» πρόσθεσε. Επιπλέον, σημείωσε πως ελπίζει ότι το σώμα του θα συνεχίσει να αγωνίζεται. «Ίσως πρόκειται να έρθει ένα σημείο όπου το σώμα μου θα καταρρεύσει και δε θα μπορώ πλέον να αντιμετωπίσω τον πόνο ή τίποτα άλλο», είπε.

Ο Cossio δεν είναι ο μόνος που μίλησε δημόσια για τη διαδικασία επιμήκυνσης άκρων. Ο Brian Sanchez, ένας 33χρονος μεσίτης στεγαστικών δανείων από τη Γεωργία, ξόδεψε 100.000 δολάρια για να προσθέσει 15 πόντους.

Διαβάστε σχετικά:

Της έκαναν bullying επειδή «έμοιαζε με σκίουρο», πλήρωσε 200.000 δολάρια για να κάνει επέμβαση

Ιταλία: Η Σοφία Λόρεν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση μετά την πτώση της μέσα στο σπίτι της