Στην εποχή κατά την οποία το body positivity αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κοινωνικά κινήματα με αμέτρητους υποστηρικτές ανά τον κόσμο, η άνεση συνδυασμένη με το προσωπικό στυλ της καθεμιάς και η έντονη αυτοπεποίθηση αποτελούν το Α και το Ω για τις εμφανίσεις μας, τόσο στην παραλία, όσο και στην πόλη.

Δεν χρειάζεται, πια, να διαλέξουμε μεταξύ άνεσης και στυλ. Η μόδα επιτάσσει το «φυσικό», κάτι που συνεπάγεται ότι η καθεμία από εμάς πρέπει να αποδεχθεί και να αγαπήσει το σωματότυπό της και, φυσικά, να αισθάνεται καλά και άνετα με την εμφάνισή της.

Βασισμένη σε αυτήν τη λογική η Triumph δημιούργησε για τη σεζόν SS22 μια ενημερωμένη γκάμα swimwear και beachwear προτάσεων, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Comfort My Way», που αναδεικνύουν, περισσότερο από ποτέ, τη σημασία της άνεσης σε προσωπικό επίπεδο χωρίς συμβιβασμούς, ενώ μας βοηθούν, ταυτόχρονα, να αισθανόμαστε ο «καλύτερος εαυτός μας», τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά.

Με καινοτόμα styles που αναδεικνύουν και ενισχύουν τον κάθε γυναικείο σωματότυπο, αλλά και επαναστατικές τεχνολογίες, όπως η quick dry και τα minimizer tops, η μεγάλη ποικιλία μαγιό της Triumph προσφέρει ιδανική στήριξη, ακόμα και σε μεγαλύτερα μεγέθη, κάτι μοναδικό σε swimwear, που κάνουν τη νέα Swimwear συλλογή της Triumph SS22 εκτός από σούπερ καλοκαιρινή και stylish, και σούπερ πρακτική.

Ας ξεκινήσουμε αυτό το καλοκαίρι με την καλύτερη διάθεση και φυσικά τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις by the beach, by the pool ή ακόμη και τις βόλτες μας στην πόλη ή το νησί, με κάποια από τις μοναδικές swimwear και beachwear προτάσεις της νέας Swimwear συλλογής της Triumph SS22. Μιας εταιρείας που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μας, καθώς μας προσφέρει επιλογές που «αγκαλιάζουν» και αναδεικνύουν την κάθε γυναικεία σιλουέτα.

Από την πλαζ μέχρι την έξοδο για cocktail στην πόλη

YOUR SUMMER, YOUR LIFE, YOUR WAY

YOUR SUMMER, YOUR LIFE, YOUR WAYΚομψά, άνετα και ευέλικτα. Η καλοκαιρινή μας συλλογή είναι εμπνευσμένη από σένα και τις πολλές διαφορετικές πλευρές σου. Ανακάλυψέ την εδώ: https://bit.ly/3Dvp2zB

Posted by Triumph on Tuesday, May 3, 2022

Αν και το καλοκαίρι με βρίσκει ακόμη στην πόλη, γνωρίζω πολύ καλά ότι το ολοκαίνουριο swimwear μου από τη νέα Swimwear συλλογή της Triumph SS22, θα είναι ο απόλυτος σύμμαχός μου, που θα με βγάλει σίγουρα ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση. Αποτελώντας το απόλυτο must have των καλοκαιρινών μου outfits, θα κάνει την κάθε μου εμφάνιση στην πόλη μοναδική και σίγουρα, άνετη και με στυλ.

Ό,τι και να μου φέρει η κάθε μέρα του καλοκαιριού -από μια βόλτα στην παραλία που θα καταλήξει σε χαλαρό ποτό με τα κορίτσια, μια βουτιά στην αγαπημένη μας πισίνα που θα ολοκληρωθεί με ένα ελαφρύ lunch, μια αναζωογονητική στάση σε κάποια από τις πράσινες οάσεις της πόλης- η σιγουριά που μου προσφέρουν τόσο τα styles, όσο και ο σχεδιασμός των swimwear της Triumph, είναι τόσο καθοριστική ώστε να τα επιλέγω και εκτός παραλίας.

Προσφέροντας πλήρη στήριξη και απόλυτη εφαρμογή, καθώς και το γεγονός ότι με κάνουν να νιώθω πάντα δροσερή και φρέσκια -όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα Triumph εσώρουχά μου- είμαι έτοιμη για την έξοδό μου στην πόλη, επιλέγοντας αυτά που μου ταιριάζουν περισσότερο ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα swimwear -που ξεχωρίζουν για την ευελιξία, την άνεση και την κομψότητά τους.

Η χαρά του καλοκαιριού μέσα από τη νέα Swimwear συλλογή της Triumph SS22

Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της νέας Swimwear συλλογής της Triumph SS22 που με έκανε να την εμπιστευτώ για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μου είναι το γεγονός ότι οι προτάσεις της αποτελούν συνώνυμο με την ουσία του καλοκαιριού -τουλάχιστον έτσι όπως την αντιλαμβάνομαι εγώ! Με χρωματικές επιλογές που σου φτιάχνουν σίγουρα τη διάθεση, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το καλοκαίρι θα έχει το όνομα της Triumph. Με μια χρωματική παλέτα που εκτείνεται από το βαθύ μπλε μέχρι τους τυρκουάζ τόνους -χρώματα που φέρνουν στο νου αμέσως το ελληνικό καλοκαίρι- καθώς και επιλογές στις άκρως καλοκαιρινές αποχρώσεις του βατόμουρου και του μανταρινιού η νέα  Swimwear συλλογής της Triumph SS22, σηματοδοτεί ένα καλοκαίρι που θα είναι συνυφασμένο με τη χαρά, την ευτυχία και την ευφορία.

Venus Elegance: Διαχρονική γοητεία

Για τις γυναίκες, όπως κι εγώ, που θέλουν να νιώθουν διαχρονικά γοητευτικές, η best selling σειρά της Triumph, Venus Elegance, αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές αυτό, αλλά και κάθε, καλοκαίρι. Με το εμβληματικό «twist-look» αναβαθμίζεται με ένα νέο, πιο σοφιστικέ ύφασμα σε απολαυστικές αποχρώσεις όπως μπλε, ρουμπινί και μαύρο, αλλά και σε διάφορες επιλογές από ολόσωμα και bikini που προσδίδουν κομψότητα, ενώ προσφέρουν εξαιρετική στήριξη και άνεση.

Botanical Leaf: Σε αποχρώσεις του μπλε, πράσινου και ροζ

Μία από τις κορυφαίες επιλογές μου από τη νέα Swimwear συλλογή της Triumph SS22 είναι το εντυπωσιακό print του Botanical Leaf. Ένα design που επιστρέφει και τη φετινή σεζόν, σε αποχρώσεις του μπλε, ανοιχτού πράσινου και ροζ, ενώ διατίθεται και σε ολόσωμο minimizer με καινοτόμα τεχνολογία στις cups που μειώνει την οπτική του στήθους έως και ένα μέγεθος. Προσωπικά, λατρεύω την πολυτελή ροζ απόχρωσή του στην ολόσωμη εκδοχή με το trendy ασύμμετρο κόψιμο με έναν ώμο, που αυτό το καλοκαίρι θα επιλέγω ακόμη και για τις βραδινές εμφανίσεις μου στην πόλη.

Κλασικό animal-print: Σε ανοιχτόχρωμους και σκουρόχρωμους τόνους

Αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο κλασικές επιλογές, που σχεδόν κάθε γυναίκα έχει συμπεριλάβει στη swimwear συλλογή της, είναι η διαχρονική κομψότητα του animal-print. Ένα από τα βασικά σχέδια και της νέας Swimwear συλλογής της Triumph SS22, τόσο σε bikini, όσο και σε ολόσωμα styles. Σε ανοιχτόχρωμους και σκουρόχρωμους τόνους, θα αποτελέσουν το βασικό κομμάτι των summer outfits μου στην πόλη αυτό το καλοκαίρι. Τα συνδυάζω μοναδικά με ένα Kaftan ή ένα Pareo σε σχέδια και αποχρώσεις εμπνευσμένες από αυτό το ιδιαίτερο animal-print για το απόλυτο beachwear look -από το πρωί στην παραλία ή την πισίνα, μέχρι το απόγευμα και το βράδυ για ένα χαλαρό cocktail.

Jollity: Η νέα πρόταση για το καλοκαίρι του 2022

Η ολοκαίνουρια σειρά Jollity κάνει το ντεμπούτο της το καλοκαίρι του 2022 και φέρνει προτάσεις σε ένα εντυπωσιακό Electric Raspberry χρώμα. Το ελαστικό ριπ ύφασμα παρέχει απόλυτη άνεση και ελαστικότητα και προσαρμόζεται σε κάθε σωματότυπο, ενώ διατίθεται σε ολόσωμο ή bikini χωρίς μπανέλα. Το Jollity με το προσαρμοστικό του στυλ αποτελεί το καλοκαιρινό must-have και βρίσκεται, ήδη, ανάμεσα στις αγαπημένες μου επιλογές για μια μέρα στην πισίνα!

Mix & Match: Για ένα προσωπικό beach look με δημιουργικούς συνδυασμούς

Αυτό που λατρεύω το καλοκαίρι είναι ότι μπορώ με ελευθερία να συνδυάσω τα swimwear μου, με όποιον τρόπο θέλω. Μια επιλογή που μου δίνει και η νέα Swimwear συλλογή της Triumph SS22, μέσα από την ευρεία γκάμα Mix & Match για ένα προσωπικό beach look όπως ακριβώς το έχω ονειρευτεί! Υπέροχες χρωματικές επιλογές και συνδυασμοί, από τα πρακτικά colour-block swimwear σε Moroccan Mint και Blue Night αποχρώσεις, έως τα πολύχρωμα ριγέ. Η σειρά Mix & Match διαθέτει styles με επένδυση και ρυθμιζόμενες τιράντες για μεγαλύτερες cups, ενώ για εκείνες που προτιμούν ένα πιο εντυπωσιακό ντεκολτέ, η Triumph προσφέρει και την επιλογή των αποσπώμενων τιραντών, ώστε να φοριούνται και δεμένα στο λαιμό.

Με το βλέμμα στραμμένο στον πλανήτη

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό στοιχείο της νέας Swimwear συλλογής της Triumph SS22 είναι το γεγονός ότι όλα τα μαγιό της είναι από εξ ολοκλήρου ανακυκλωμένα υφάσματα, εξελίσσοντας περαιτέρω την πορεία του brand προς τη βιωσιμότητα και τις οικολογικές πρακτικές. Μια πορεία που επισφραγίζεται επίσημα, πλέον, και με τις πιστοποιήσεις GOTS (Global Organic Textile Standard) και GRS (Global Recycled Standard) που έλαβε για όλα τα ιδιόκτητα κέντρα παραγωγής και διανομής της.

Αν θέλεις κι εσύ, όπως κι εγώ, αυτό το καλοκαίρι η άνεση και το στυλ να χαρακτηρίζουν όλες τις εμφανίσεις σου στην παραλία, και όχι μόνο, διάλεξε ένα από τα swimwear της νέας συλλογής της Triumph. Να είσαι σίγουρη ότι θα αναδείξουν την πιο υπέροχη εκδοχή σου!

#ComfortMyWay #TriumphLingerie #TogetherWeTriumph #leisurewear #swimwear @TriumphLingerie

www.triumph.com

www.triumpheshop.gr