Θέλετε να είστε στην τρίχα χωρίς να δώσετε όλο σας το μισθό στο κομμωτήριο; Τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις συμβουλές των ειδικών και να δείτε τα μαλλιά σας πιο όμορφα από ποτέ!

Επιλέξτε με τον κομμωτή σας, το κατάλληλο για το πρόσωπό σας κούρεμα και ζητήστε του ένα γρήγορο μάθημα συντήρησης με τα ανάλογα προϊόντα». Ως γενικός κανόνας ισχύει ότι τα φιλαριστά κουρέματα διαρκούν περισσότερο και είναι πιο εύκολο να συντηρηθούν. Επίσης, τα ασύμμετρα κοντά χτενίσματα, δίνουν συνέχεια την αίσθηση του επιμελώς ατημέλητου και φροντισμένου μαλλιού.

Φροντίστε να επισκέπτεστε το κομμωτήριο περίπου μια φορά το μήνα γλιτώνοντας όχι μόνο αρκετά χρήματα αλλά και αρκετή ταλαιπωρία για τα μαλλιά σας!

Επειδή κάθε γυναίκα έχει το δικό της χρωματικό τόνο, θα πρέπει να αποφασίζει την αλλαγή του χρώματος μαλλιών της ακολουθώντας τη συμβουλή επαγγελματία κομμωτή που να γνωρίζει από χρωματολογία και προσωπολογία.

Ως γενικό κανόνα, κρατήστε ότι οι ανταύγειες που πλησιάζουν το φυσικό σας τόνο είναι ό, τι πρέπει. Ακόμη, το χρώμα βάσης στις ρίζες να είναι 1-2 τόνους πιο ανοιχτό από το φυσικό σας και είστε έτοιμη!

Τα ειδικά προϊόντα για βαμμένα μαλλιά, που θα σας προτείνει ο κομμωτής σας, θα εμποδίσουν το ξεθώριασμα και θα βοηθήσουν τα μαλλιά να είναι λαμπερά και ευκολοχτένιστα.

Ξεβγάλτε τα μαλλιά σας με χλιαρό ή ιδανικά κρύο νερό που θα έχετε αφήσει σε ξεσκέπαστο δοχείο για 2-12 ώρες ή θα το έχετε φιλτράρει.

Έτσι εξατμίζεται μέρος των χημικών ουσιών (π.χ. χλώριο) που περιέχει το νερό οι οποίες, θαμπώνουν τα μαλλιά. Εάν έχετε πολλά λευκά, μπορείτε να τα καλύπτετε περνώντας τη ρίζα με μια μάσκαρα μαλλιών στο χρώμα σας και δεν έχετε ανάγκη να πας στο κομμωτήριο για να έχετε τέλειο χρώμα!

Πηγή: womenonly.gr