Το υλικό που απορροφά τη λιπαρότητα από ταψιά, τάπερ και τηγάνια

Η λύση είναι πολύ απλή και δοκιμασμένη


ΓΥΝΑΙΚΑ
11:26
24/10/2019
Το υλικό που απορροφά τη λιπαρότητα από ταψιά, τάπερ και τηγάνια
3
loading

Αδιαμφισβήτητα ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα μετά το μαγείρεμα με λάδι είναι τα υπολείμματα που κολλάνε σε ταψιά, τηγάνια και τάπερ και είναι πολύ δύσκολο να φύγουν.

Και ποιος δεν έχει δυσκολευτεί να βγάλει από το τηγάνι ή το πυρέξ το λάδι που έχει γίνει ένα με την επιφάνειά του μετά το μαγείρεμα; Ακόμη χειρότερη είναι η κατάσταση με τα πλαστικά τάπερ που αποθηκεύουμε το φαγητό και από τα οποία το λάδι βγαίνει με πάρα πολλή δυσκολία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar φωφω

    Μουλιάστε τα υπολείμματα με νερό και σαμπουάν. Μετά πλύσιμο όλο το σκεύος με σαμπουάν αντικαθιστώντας το υγρό κουζίνας !

  2. avatar Baby.gr

    Τι μπορείτε να κάνετε; Η λύση είναι πολύ απλή και δοκιμασμένη.

    Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο ρύζι, οποιοδήποτε είδος. Ρίξτε λίγο ρύζι στην λαδωμένη επιφάνεια και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του, η οποία δεν είναι άλλη από την απορρόφηση του λαδιού. Αφήστε το ρύζι στην επιφάνεια για 10 περίπου λεπτά και έπειτα αφαιρέστε το. Συνεχίστε πλένοντας το ταψί, το τηγάνι ή το τάπερ σας με ζεστό νερό και μπόλικη σαπουνάδα.

    Μια επίσης πολύ καλή λύση είναι να βάλετε αντί για ρύζι, αλάτι. Και αυτό κάνει πολύ καλή δουλειά.

    1. avatar manatee

      ε ναι μπράβο και ευχαριστούμε.
      έλεος με αυτά τα redirections πια. Ούτε καν τα ανοίγω πλέον.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει