Πριν από σχεδόν δύο χρόνια έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα και χθες Κυριακή η Μάντλιν Στιούαρτ, ένα μοντέλο με σύνδρομο Down, λανσάρισε την δική του σειρά ρούχων στη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Το μοντέλο από την Αυστραλία προκάλεσε ποικίλα σχόλια με την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα το 2015. Η Στιούαρτ εμφανίστηκε πρώτη στην κατάμεστη αίθουσα για να παρουσιάσει τη σειρά ρούχων της με την επωνυμία «21 Reasons Why» by Madeline Stuart («21 Λόγοι Γιατί» της Μάντλιν Στιούαρτ).

saydta2

Το όνομα της συλλογής είναι μια αναφορά στην ηλικία της Μάντλιν, θα γίνει 21 ετών φέτος, και στο επιπλέον χρωμόσωμα στο 21ο ζευγάρι που είναι χαρακτηριστικό του συνδρόμου Down.

Από τότε που πάτησε για πρώτη φορά το πόδι της στην πασαρέλα, το μοντέλο από το Μπρισμπέιν έχει εμφανιστεί σε επιδείξεις μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Αφού συμμετείχε σε δύο άλλες επιδείξεις μόδας στη Νέα Υόρκη ετοιμάζεται να πάει στο Παρίσι, έπειτα στο Λος Άντζελες και σε άλλες αμερικανικές πόλεις προτού επιστρέψει στην Αυστραλία στα τέλη Απριλίου.

saydta3 saydta4 saydta5 saydta1