Η αγαπημένη εταιρεία των trendsetters και των ανθρώπων της μόδας σε όλο τον κόσμο, η MAC, προσέφερε άλλη μία πρωτότυπη έκπληξη στους θαυμαστές της, με την επίσκεψη στην Ελλάδα του κορυφαίου Ισπανού Senior make-up artist της, Baltasar Gonzalez.

Ο Baltasar Gonzalez, ένας από τους πιο περιζήτητους make-up artists στον κόσμο, έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα διεθνή περιοδικά και oίκους μόδας και έχοντας επιμεληθεί το make-up κορυφαίων ηθοποιών, A-List Celebrities και των μεγαλύτερων supermodels του εξωτερικού όπως της Laetitia Casta, Isabelli Fontana, Natalia Verbeke, Carmen Kaas, επισκέφθηκε την Ελλάδα την εβδομάδα 16 έως 20 Μαΐου για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση των νέων τάσεων.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του παρουσίασε ένα επαγγελματικό workshop, στην Gallery Ileana Tounta, με τα κυρίαρχα make-up trends για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012.

Οι εκπρόσωποι της MAC υποδέχθηκαν δημοσιογράφους και beauty editors αλλά και καταξιωμένους επαγγελματίες make-up artists του χώρου. Παράλληλα, ο κορυφαίος make-up artist της MAC, μοιράστηκε μοναδικά μυστικά ομορφιάς και επιμελήθηκε προσωπικά το make-up ξεχωριστών Ελληνίδων όπως η Κατερίνα Καραβάτου, η Νίκη Κάρτσωνα, η Χριστίνα Πολίτη και η Μαρία Κορινθίου, που εντυπωσιάστηκαν από το ταλέντο και τη δημιουργικότητά του.

Η επίσκεψη του Baltasar Gonzalez ολοκληρώθηκε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για τον ίδιο και τη δουλειά του και την υπόσχεση για νέες δημιουργικές εκπλήξεις, πάντα από την MAC.


Top –Tier make up artists και δημοσιογράφοι


Ο Baltasar Gonzales επιμελείται το make-up μοντέλου από τη Μ.Α.C


Gallery Ileana Tounta- Αίθουσα παρουσίασης των make-up trends


Gallery Ileana Tounta- Αίθουσα παρουσίασης των make-up trends από τον κορυφαίο Senior make-up artist της Μ.A.C, Baltasar Gonzales


Τα μοντέλα που επιμελήθηκε ο Βaltasar Gonzalez παρουσιάζοντας τα make-up trends για «Φθινόπωρο- Χειμώνα 2012»


Ο κορυφαίος Senior make-up artist Baltasar Gonzalez επιμελείται το make-up μοντέλου της Μ.Α.C Cosmetics


Baltasar Gonzalez παρουσιάζει επίσημα τα make-up trends για «Φθινόπωρο- Χειμώνα 2012»


Η Μαρία Κορινθίου μαζί με τον Baltasar Gonzales που επιμελήθηκε προσωπικά το make-up της στο κατάστημα M.A.C Κηφισιάς


H Βάσω Κολλιδά backstage στην εκπομπή KOΥΣ ΚΟΥΣ μαζί με το Baltasar Gonzales


Η Κατερίνα Καραβάτου στην εκπομπή ΚΟΥΣ ΚΟΥΣ μαζί με τον κορυφαίο Ισπανό Senior make-up artist Baltasar Gonzales


H Χριστίνα Πολίτη με τον κορυφαίο Ισπανό Senior  make-up artist Baltasar Gonzales στο κατάστημα της Μ.Α.C στην Ερμού


H Χριστίνα Πολίτη με τον κορυφαίο Ισπανό Senior make-up artist Baltasar Gonzales στο κατάστημα της Μ.Α.C στην Ερμού


Ο Senior make-up artist της ΜΑC Baltasar Gonzalez μαζί με τον Γιάννη Μιχαηλίδη- Καλλιτεχνικό Διευθυντή της Μ.A.C Cosmetics στην Ελλάδα