Ένα ζήτημα που ταλανίζει αρκετές σχέσεις, είναι εάν κάποιος από τους συντρόφους τρέφει ακόμα αισθήματα για τον ή την πρώην, με έναν TikToker να υποστηρίζει ότι βρήκε το τρικ που αποκαλύπτει την αλήθεια.

Σύμφωνα με τη nypost.com, ο χρήστης Daniel Hentschel ανέβασε στο TikTok ένα βίντεο, που έδειχνε το κόλπο που ανακάλυψε, ενώ με βάση τον ίδιο το μόνο που χρειάζεται είναι δύο φωτογραφίες και λίγα λεπτά από τον χρόνο σας.

Ενδεικτική φωτογραφία αντίζηλου που χρησιμοποίησε ο TikTok για το παράδειγμα

Συγκεκριμένα, πρέπει να πάρετε μια φωτογραφία του ή της πρώην αντίζηλου και να αποκόψετε μόνο το άτομο. Στη συνέχεια δημιουργείτε μια άλλη φωτογραφία, όπου θα έχει ως φόντο μια εικόνα από το σπίτι σας.

Μπορεί να είναι ένα σημείο μέσα από το σπίτι, ή ακόμα το φόντο από κάποιο κάδρο ή άλλη φωτογραφία, αρκεί να μην είναι μια εικόνα που ο σύντροφος σας θα μπορεί να ξεχωρίσει αμέσως.

Η προσθήκη του επίμαχου προσώπου

Όπως υποστηρίζει ο Daniel Hentschel, θα πρέπει να του δείξετε τη φωτογραφία και τότε θα υπάρξουν δύο αντιδράσεις. Αν είναι «αθώος», δηλαδή δεν τρέφει αισθήματα, θα αδιαφορήσει και θα απορήσει για την κίνηση της.

Αν όμως είναι «ένοχος», δηλαδή τρέφει αισθήματα, τότε θα παραξενευτεί από το φόντο της φωτογραφίας, διευκρινίζοντας πως κάτι πάει λάθος.

Το πραγματικό φόντο που προέρχεται από το σπίτι

Ο Daniel Hentschel υποστηρίζει ότι η δεύτερη αντίδραση είναι απόδειξη ενοχής, με το σκεπτικό ότι ο σύντροφος περνάει τόσο χρόνο παρατηρώντας τις φωτογραφίες της πρώην, με αποτέλεσμα να θυμάται υποσυνείδητα όλα τα φόντα των φωτογραφιών.

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του έπεσαν βροχή, με ορισμένους να υποστηρίζουν ότι είναι μια ευφυής ιδέα, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι το αποτέλεσμα δεν σημαίνει αυτόματα κάτι.

@danhentschel

Find out if your partner is ACTUALLY over their ex #Hack #Couples #Relationship #dating

♬ original sound – Daniel Hentschel