Τα κρουαζιερόπλοια είναι πλωτά ξενοδοχεία με πολλές ανέσεις, όπου μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν πισίνα, γυμναστήριο, ακόμα και κινηματογράφο. Παρόλα αυτά, έχουν και ορισμένα δωμάτια που δεν είναι προσβάσιμα από το ευρύ κοινό και συνήθως είναι «κρυμμένα», καθώς προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με την the-sun.com, η Αυστραλή TikToker Lauren που εργαζόταν ως υπάλληλος σε κρουαζιερόπλοιο, ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο TikTok ένα βίντεο και αποκάλυψε τους δύο «ανατριχιαστικούς μυστικούς χώρους» που διαθέτουν τα συγκεκριμένα πλοία.

«Υπάρχουν μερικά τρελά πράγματα για τα κρουαζιερόπλοια που μπορεί να μην γνωρίζετε ως επιβάτες», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι τα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν πάντα ένα νεκροτομείο, σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα, ώστε να μην χρειαστεί το πλοίο να πιάσει αμέσως στεριά.

Η Αυστραλή TikToker Lauren

«Είναι κάπως ανατριχιαστικό, υπάρχει νεκροτομείο στο πλοίο», είπε και πρόσθεσε ότι «όταν εργαζόμουν σε ένα κρουαζιερόπλοιο, στην πραγματικότητα είδα ένα πτώμα να βγαίνει από το νεκροτομείο». «Προφανώς είχαν μια κάλυψη, αλλά αυτό από μόνο του είναι τόσο ανατριχιαστικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Μάλιστα, τόνισε ότι η κατάσταση μπορεί να ήταν αντιμετωπίσημη και να μην είχε προκληθεί πανικός στους επιβάτες ή το πλήρωμα, παρόλα αυτά σκέφτηκε «να σταματήσει να εργάζεται σε κρουαζιερόπλοιο», μετά την συγκεκριμένη εμπειρία.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι τα κρουαζιερόπλοια διαθέτουν και ένα κελί φυλακής σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης ή μέλος του πληρώματος κάνει κάτι κακό, ώστε να χρειαστεί να απομονωθεί από τον υπόλοιπο κόσμο.

«Και μετά έχουν επίσης ένα κελί φυλακής, οπότε αν κάποιος κάνει κάτι λάθος, απλώς θα τον κλειδώσουν εκεί», είπε, χωρίς όμως να αναφέρει κάποια δυσάρεστη εμπειρία από το συγκεκριμένο δωμάτιο.

Ο αριθμός 13

Παρόλα αυτά, η Lauren δεν σταμάτησε εκεί την αφήγηση της και πρόσθεσε ότι υπάρχει ακόμα ένα ανατριχιαστικό μυστικό σε κάθε κρουαζιερόπλοιο, μόνο που αυτή την φορά είναι η έλλειψη και όχι η ύπαρξη κάποιου χώρου.

Σύμφωνα με την ίδια, απουσιάζει από παντού ο αριθμός 13, ενώ δεν υπάρχει κατάστρωμα με τον συγκεκριμένο αριθμό, καθώς είναι συνδεδεμένος με πολλές δεισιδαιμονίες, ιδιαίτερα στην Δύση.

Κρουαζιερόπλοιο Carnival

«Το Carnival (σ.σ. Το πλοίο στο οποίο εργαζόταν) δεν έχει κατάστρωμα 13 γιατί είναι κάτι προληπτικό», είπε και συμπλήρωσε πως «συγγνώμη, αλλά αυτό είναι περίεργο. Λες, είμαστε σε ένα κρουαζιερόπλοιο και με κάνεις να νιώθω ότι η δεισιδαιμονία μπαίνει στο παιχνίδι;».

Τα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο στο TikTok έπεσαν βροχή, με αρκετούς χρήστες να συμφωνούν μαζί της και να αναφέρουν ότι όντως πρόκειται για «ανατριχιαστικές πληροφορίες», ενώ άλλοι έκαναν χιούμορ και χαρακτήρισαν την κρουαζιέρα ως «μια νύχτα του Χάλογουιν».