Καμήλες αποκλείονται από διαγωνισμό ομορφιάς γιατί είχαν κάνει… μπότοξ!

Πήγαν να κλέψουν οι πονηρές


Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΖΩΑ
15:39
25/01/2018
Καμήλες αποκλείονται από διαγωνισμό ομορφιάς γιατί είχαν κάνει… μπότοξ!
1
loading

Όχι μία, όχι δύο, αλλά 12 διαγωνιζόμενες αποκλείστηκαν από καλλιστεία… καμήλας γιατί είχαν κάνει ενεσούλες μπότοξ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, οι ιδιοκτήτες τους είχαν πειράξει κομματάκι τις καμήλες τους με κοσμητικές παρεμβάσεις για να γίνουν πιο όμορφες και να βάλουν έτσι στο χέρι το στέμμα του διαγωνισμού.

Όλα έγιναν στο ετήσιο Φεστιβάλ Καμήλας του Βασιλιά Αμπντουλαζίζ, σημερινού μονάρχη της Σαουδικής Αραβίας, το οποίο κρατά 28 ημέρες και προσφέρει χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 45 εκατ. ευρώ! Και με τόσο χρήμα να διακυβεύεται, οι επιτήδειοι δεν λείπουν.

frrkmml2

Στο εγχειρίδιο μάλιστα του διαγωνισμού με τους κανόνες συμμετοχής γίνεται ξεκάθαρος λόγος για τις κοσμητικές επεμβάσεις στις καμήλες, καθώς δεν είναι προφανώς η πρώτη φορά: «Οι καμήλες που εντοπίζονται με φάρμακα στα χείλη, ξυρισμένες ή με βαμμένα κάποια μέρη του σώματός τους, ή με οποιαδήποτε άλλη αλλαγή από τη φυσική μορφή τους, αποκλείονται».

frrkmml1

Αποκλείστηκαν μεν από τα καλλιστεία, αλλά μπορούν άνετα να διεκδικήσουν κάποιο άλλο παχυλό βραβείο, καθώς τα ζωντανά διαγωνίζονται στα πάντα, στην ταχύτητα, την υπακοή, ακόμα και στην… κομμωτική.

frrkmml4

Ο υπεύθυνος της κριτικής επιτροπής Fawzan al-Madi δήλωσε στο Reuters: «Η καμήλα είναι σύμβολο της Σαουδικής Αραβίας. Κάποτε την είχαμε από αναγκαιότητα, τώρα την έχουμε ως σύμβολο του παρελθόντος»…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Γάτος.

    Στη χώρα μας δεν υπάρχουν περιορισμοί,μέχρι και δική τους εκπομπή στη τηλεόραση μπορούν να εχουν.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει