Όσοι προτιμούν τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, σίγουρα σε κάποια από αυτά θα έχουν δει διάφορα σκάφη ή καραβάκια που προγραμματίζουν εκδρομές για εξερεύνηση ολόκληρου του νησιού αλλά και διπλανών του. Μάλιστα, πολλά καραβάκια στη Λευκάδα κάνουν τέτοιες εκδρομές, προκειμένου οι επισκέπτες να επισκεφτούν όσο το δυνατόν περισσότερες από τις μαγευτικές παραλίες του νησιού.

Σε ένα βίντεο που έχει μαζέψει περίπου 225.000 προβολές στο TikTok, ο «Καπετάν Κώστας», όπως αποκαλείται από τους χρήστες στα σχόλια, έχει καταφέρει να συνδυάσει την εκδρομή με καραβάκι στο νησί της Λευκάδας με διασκέδαση. Ο καπετάνιος έχει ανέβει σε ένα ψηλό σημείο, και καλωσορίζει τους ταξιδιώτες του, υπό τους ήχους του Βασίλη Καρρά.

Τραγουδώντας «από Βορρά μέχρι τον Νότο, να μ’ αγαπάς δεν βρήκα τρόπο», ο «Καπετάν Κώστας» διασκεδάζει όσους μπαίνουν στο καράβι του. Στο τέλος της ερμηνείας του, οι περισσότεροι ξεσπούν σε χειροκροτήματα, ζητωκραυγάζουν και σφυρίζουν για το ταλέντο και την όρεξη του χαρούμενου «Καπετάν Κώστα».