Πώς φαντάζεστε το ξενοδοχείο των ονείρων σας; Από τι υλικό θα θέλατε να είναι φτιαγμένο; Ποια θέα ονειρεύεστε μπροστά σας;

Πού επιθυμείτε να βρίσκεται;

Βουνό ή θάλασσα; Λευκή παραλία ή μαύρα βότσαλα; Βίλα πάνω στο νερό ή κάτω στον βυθό ενός πελάγους; Μεγαλούπολη ή χωριό κρυμμένο στη φύση;

Μοντέρνο κτήριο από σίδερο και γυαλί, ή ιστορικό κάστρο στην κορυφή του λόφου;

Super high tech ή ησυχαστήριο ψυχής;

Ένα είναι το σίγουρο: ότι μπορείτε εύκολα, άνετα και με την καλύτερη τιμή να «πετάξετε» μέχρι τον προορισμό σας και να βρείτε το δικό σας καταφύγιο! Η Airfasttickets φροντίζει γι’ αυτό και όχι μόνο!

No. 18: Waldorf Astoria, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Ένα ξενοδοχείο, ορόσημο της Νέας Υόρκης, το Waldorf Astoria εισήγαγε την έννοια της πολυτελούς διαμονής στην καρδιά του Μανχάταν, προσφέροντας εδώ και δεκαετίες υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και φιλοξενώντας από διασημότητες της showbiz έως προέδρους της Αμερικής και αρχηγούς κρατών.

Το σημερινό κτίριο στην Park Avenue στο Μανχάταν, είναι ένα 47 ορόφων Art Deco ορόσημο που σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες Schultze και Weaver και χρονολογείται από το 1931.

Το κτήριο ανακαινίστηκε πλήρως, αναβαθμίζοντας την ιστορική του μεγαλοπρέπεια στα μέσα της δεκαετίας του 1980 και έως τα μέση της δεκαετίας του 1990.

Το σύγχρονο ξενοδοχείο με τα συνολικά 1232 δωμάτια και σουίτες διαθέτει μια πληθώρα από επιλογές διαμονής. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν έπιπλα αντίκες, μεγαλοπρεπή υφάσματα και κουρτίνες και επιβλητικά ξύλινα έπιπλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν το πρώτο ξενοδοχείο, που πρόσφερε υπηρεσία δωματίου, φέροντας μια πραγματική επανάσταση στη βιομηχανία της φιλοξενίας, αφού η καινοτόμα αυτή κίνηση στις αρχές του 1930 μιμήθηκε έκτοτε από το σύνολο των πολυτελών καταλυμάτων.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τρία αμερικάνικα και κλασικά ευρωπαϊκά εστιατόρια. Συγκεκριμένα οι επισκέπτες του μπορούν να απολαύσουν μενού με μικρά πιάτα στο λόμπι Peacock Alley, γεύματα στο Bull and Bear Steakhouse και πρωινό στο Oscar’s American Brasserie.

Στη διάθεση τους έχουν ακόμα ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, αλλά και εμπορικά καταστήματα.

Ένα boutique ξενοδοχείο μέσα στο ξενοδοχείο, στεγάζεται στους επάνω ορόφους, γνωστό ως The Waldorf Towers.

Το αεροπορικό σου εισιτήριο είναι μόνο 3 κλικ μακριά, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια με την Airfasttickets!

Τα πακέτα διακοπών ποτέ δεν ήταν πιο ελκυστικά & εύκολα μπες τώρα στην Airfasttickets και έφυγες!

Δείτε τις φωτογραφίες