Βρίσκεται μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο St. Regis Bal Harbour και αποτελεί ένα από τα αγαπημένα γευστικά σημεία της Μισέλ Ομπάμα, αλλά και άλλων διασημοτήτων του Χόλιγουντ, όπως οι Σάρον Στόουν, Γουίλ Σμιθ Σοφία Βεργκάρα κ.α., που έχουν καθιερώσει το ξενοδοχείο σε σημείο αναφοράς για τη διαμονή τους στο Μαϊάμι.

Ο λόγος για το εστιατόριο «Atlantikos», το οποίο ταξιδεύει τον επισκέπτη, τόσο αισθητικά όσο και γευστικά στην Ελλάδα. Με κυρίαρχα χρώματα το μπλε και το λευκό των ελληνικών νησιών, που παραπέμπει στο ονειρικό σκηνικό της Σαντορίνης, η κουζίνα του τιμά ιδιαιτέρως την ελληνική, με πιάτα που παρασκευάζονται από ελληνικές πρώτες ύλες.

Έτσι, στον κατάλογό του φιγουράρουν προτάσεις όπως παραδοσιακή φάβα Σαντορίνης, ψητό μανούρι από τα Γρεβενά, μακαρούνες από την Κάρπαθο, ελιές από την Καλαμάτα και σπιτικός, σιμιγδαλένιος χαλβάς.

Στα κύρια χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου η άμετρη πολυτέλεια και χλιδή που χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους του, οι εντυπωσιακές σουίτες με εκπληκτική θέα στη θάλασσα, οι 11 ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες περιποίησης για τις γυναίκες, το σύγχρονο γυμναστήριο με θέα στον ωκεανό και η εντυπωσιακή παραλία «πνιγμένη» σε εξωτικούς φοίνικες.

Από τα σημεία αναφοράς του το πολυφωτογραφημένο λόμπι του ξενοδοχείου, με τους τεράστιους πολυέλαιους, τους χρυσούς τοίχους επενδυμένους με αμέτρητους καθρέφτες και το μαρμάρινο μαύρο δάπεδο.