Ιδανικό τοποθετημένο στους πρόποδες του Flüela Pass, το νέο ξενοδοχείο της αλυσίδας InterContinental, βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Νταβός, προσφέροντας μαγευτική θέα στις Άλπεις και εντυπωσιάζοντας με το μοναδικό, σύγχρονο ντιζάιν του.

Το εντυπωσιακό, ωοειδούς σχήματος κτίριο του InterContinental Davos περιβάλλεται από 790 χρυσά κομμάτια χάλυβα, που δημιουργούν μια εκπληκτική φουτουριστική πρόσοψη, που έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με το φυσικό τοπίο, δίνοντας έμφαση στην πολυτέλεια και τη μοναδικότητα.

Αυτό αντανακλάται και στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, το οποίο μεταφέρει μια σύγχρονη, ζεστή αίσθηση ενός σαλέ, που εκτείνεται σε 216 δωμάτια και σουίτες.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια και την άνεση των επισκεπτών του, τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε γήινους τόνους, με τη χρήση έντονων χρωμάτων σε μαξιλάρια και ριχτάρια.

Το φυσικό περιβάλλον έχει επίσης ενσωματωθεί στο σχεδιασμό του Alpine spa του ξενοδοχείου. Η διακόσμησή του βασίζεται σε φυσικούς βράχους και βότανα και διαθέτει εσωτερική και εξωτερική πισίνα.

Το πολυτελές resort προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τοπικής και διεθνούς κουζίνας στα τέσσερα εστιατόρια του. Το Capricorn Brassiere σερβίρει σπεσιαλιτέ από όλη την περιοχή των Άλπεων, το Matsu ειδικεύεται στην πειραματική κουζίνα και το Stübli δημιουργεί μια fusion κουζίνα, συνδυάζοντας πιάτα της Ιαπωνίας και των Άλπεων.

Τέλος, το αποκορύφωμα της γαστρονομική προσφοράς του InterContinental είναι το εστιατόριο Studio Grigio στον τελευταίο όροφο, όπου οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια υπέροχη γευστική εμπειρία που συνοδεύεται από μια θέα που κόβει την ανάσα.

Φιλοξενώντας πολλά μεγάλα αθλητικά γεγονότα και ένα από τα μεγαλύτερα χιονοδρομικά κέντρα της Ελβετίας, το Νταβός προσφέρει αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες όλο το χρόνο.

Η πόλη φιλοξενεί κάθε χρόνο το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μια συνάντηση των παγκόσμιων πολιτικών και επιχειρηματικών ηγετών και έχει γίνει το συνεδριακό κέντρο των Άλπεων.

Το InterContinental Davos έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις ανάγκες της επιχειρηματικής ελίτ με περισσότερα από 1.500 τ.μ. υπερσύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις και state-of – the-art εξοπλισμό.