Somni το λένε και άνοιξε τις πύλες του το 2018 μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο SLS Beverly Hills για να μαγέψει τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας.

Το Somni, που τιμήθηκε με διπλό αστέρι Michelin το 2019, προσφέρει μια πραγματικά εξαιρετική γαστριμαργική εμπειρία που όμοιά της δεν θα βρει ο καλοφαγάς πουθενά στον πλανήτη.

Ένα γεύμα 20 και πλέον πιάτων στις 10 θέσεις ενός πάγκου που αρθρώνεται γύρω από τον σεφ και την ανοιχτή κουζίνα του στο βάθος.

Όχι λιγότεροι από 12 μάγειρες ετοιμάζουν το γευστικό μενού μπροστά στα μάτια του πελάτη στο Somni, που σημαίνει «όνειρο» στα καταλανικά.

Η επόμενη λέξη της υψηλής γαστρονομίας είναι ένα μενού που επιμελήθηκαν οι σεφ Aitor Zabala και José Andrés της ThinkFoodGroup, ένα αληθινό επικούρειο ταξίδι σε γεύσεις και αρώματα.

Διαχωριστικά δεν υπάρχουν εδώ μεταξύ πελάτη και κουζίνας, καθώς όλα είναι ανοιχτά και άλλο τόσο συζητήσιμα.

Το Somni λειτουργεί μέσα στο The Bazaar του José Andrés στο ξενοδοχείο SLS Hotel Beverly Hills και το μενού του εξελίσσεται διαρκώς. Τα 10 μαγικά χαρτάκια κάθε βραδιάς βγαίνουν μάλιστα online την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα και εξαντλούνται αμέσως.

Μιλάμε φυσικά για μια εμπειρία που ξεκινά από τα 280 δολάρια (254 ευρώ), ενώ παρέχεται και μια ακόμα ανώτερη γευστική πανδαισία (Somni x Geist Collab) με τιμές 495 δολαρίων (450 ευρώ) το κεφάλι…