Μια νέα αεροπορική εταιρεία που υπόσχεται να  «επαναφέρει την αξιοπρέπεια στα αεροπορικά ταξίδια», αναμένεται να ξεκινήσει τακτικά δρομολόγια μεταξύ Λονδίνου και Ντουμπάι.

Η αεροπορική εταιρεία θα περιλαμβάνει ακόμη μια υπηρεσία μέλους, με το κόστος της εγγραφής να κυμαίνεται ανάμεσα στις 1.000 με 1.700 λίρες Αγγλίας.

Οι ιθύνοντες της εταιρείας Rise δεν είναι οπαδοί των συμβατικών εμπορικών πτήσεων, χαρακτηρίζοντάς τες ως «δημόσια λεωφορεία» και «γνήσιους εφιάλτες».

Προσφέροντας ήδη δρομολόγια ανάμεσα στο Ντάλας και το Ώστιν στο Τέξας, η εταιρεία ισχυρίζεται ότι προσφέρει μια «ιδιωτική εμπειρία στους αιθέρες, με υπηρεσίες VIP», συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς door-to-door, «σε προσιτό κόστος».

rise4

Καλωσορίζουν τα μέλη τους σε μια ελίτ κοινότητα ταξιδιωτών, οι οποίοι μοιράζοντας αποκλειστικές και καινοτόμες εμπειρίες στο χώρο των αεροπορικών ταξιδιών.

Τα δρομολόγια εκτελούνται από προκαθορισμένα αεροδρόμια, σε συγκεκριμένες ώρες. Τα  μέλη της εταιρείας μπορούν να πετάξουν όσο συχνά θέλουν, αρκεί η πτήση να μην είναι γεμάτη, έναντι μιας μηνιαίας καταβολής.

rise1

Η υπηρεσία που θα συνδέει το Λονδίνο με το Ντουμπάι (αν καταφέρει να προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών μελών) θα κοστολογηθεί περίπου στις 1.000-1.700 λίρες, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.   rise2

rise3