Ένα ταξίδι γεμάτο δυνατές συγκινήσεις, σε μια από τις διάσημες μητροπόλεις του κόσμου, σας προτείνει το ταξιδιωτικό γραφείο travelplan.gr για την Πρωτοχρονιά. Η Νέα Υόρκη έχει ήδη βάλει τα καλά της και σαν καλή οικοδέσποινα σας ανοίγει το μεγαλόπρεπο σπίτι της!

Ζήστε επτά ημέρες στην πληθωρική Νέα Υόρκη και νιώστε τη μαγεία των γιορτών να σας κατακλύζει!Ταξιδέψτε στον κόσμο και την μαγεία της πιο συναρπαστικής περιόδου του χρόνου!

Με την early-booking προσφορά του travelplan.gr θα έχετε την ευκαιρία να δείτε κάποια από τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του κόσμου, ζώντας στους έντονους ρυθμούς μιας πόλης, που δεν κοιμάται ποτέ.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα γνωρίσετε συναρπαστική αυτή πόλη, ξεκινώντας την πανοραμική σας ξενάγηση από το Εμπάϊαρ Στέϊτ Μπίλντινγκ και συνεχίζοντας με το Άγαλμα της Ελευθερίας που δεσπόζει στην είσοδο του λιμανιού της πόλης και το παρεκκλήσι του Αγίου Παύλου.

Σειρά έχει το μεγαλύτερο οικονομικό κέντρο την Γουόλ Στρητ και το δημαρχείο, η διάσημη πλατεία Times Square και η Πέμπτη Λεωφόρος με τα φημισμένα μαγαζιά της, το Ροκεφέλερ Σέντερ, και ο καθεδρικός ναός του Αγίου Πατρικίου.

Επισκεφθείτε τις κάτω συνοικίες του Μανχάταν και την γέφυρα του Μπρούκλιν, η οποία είναι εκθαμβωτική. Ακολουθεί η καθιερωμένη επίσκεψη στο Άγαλμα της Ελευθερίας (η είσοδος δεν περιλαμβάνεται) και θα συνεχίσετε με το σημείο Μηδέν όπου υψώνονταν οι δίδυμοι πύργοι, την Τσάινα Τάουν και τη Μικρή Ιταλία.

Αν το επιτρέψει ο χρόνος θα έχετε την ευκαιρία να ψωνίσετε σε τοπικό shopping mall και θα συνεχίσετε την βόλτα σας περνώντας από το παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, από το Bowling green bull, τον «ταύρο της Γουόλ Στρητ», ένα χάλκινο γλυπτό που συμβολίζει την οικονομική ευημερία. Πριν την επιστροφή στο ξενοδοχείο θα δείτε το Φέντεραλ Χολ που χτίστηκε το 1700 και ήταν το Δημαρχείο της Νέας Υόρκης.

Οι επόμενες δυο μέρες είναι στη διάθεση σας για μια γνωριμία με άλλες πλευρές της πόλης. Προτείνουμε μια μικρή κρουαζιέρα γύρω από το νησί του Μανχάταν, μια βόλτα στην Προβλήτα 17, που πάντα είναι μέσα στα top της Νέας Υόρκης, μια επίσκεψη σε ένα από τα πολλά μουσεία της πόλης, ή ψώνια στα πολυκαταστήματα! Για το βράδυ προτείνουμε να δείτε μια παράσταση στα θέατρα του Μπρόντγουεϊ.

Οι δυο τελευταίες μέρες είναι ελεύθερες για τις τελευταίες σας αγορές ή επίσκεψη σε κάποιο από τα μουσεία που δεν προλάβετε να δείτε! Ανακαλύψτε τα μυστικά της πόλης και ζήστε μοναδικές στιγμές. Καλό σας ταξίδι και καλή χρονιά!

Προσφορά early-booking
: 7 ημέρες από 1395,00 ευρώ

Περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια
Ξενοδοχείο 4*
Μεταφορά από & προς αεροδρόμιο-ξενοδοχείο εξωτερικού
Εκδρομές-ξεναγήσεις όπως αναφέρονται
Ασφάλιση Επαγγελματικής & Αστικής Ευθύνης
Συνοδός στο τόπο προορισμού

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ