Ένα ελληνικό νησί βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Conde Nast Traveler στα βραβεία Readers’ Choice Awards 2019 αναφορικά με τα νησιά με τις καλύτερες παραλίες.

Στην πρώτη θέση της εικοσάδας, αφήνοντας πίσω της Σεϊχέλες και Μαλδίβες, βρίσκεται η Σκιάθος.

«Ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς, η Σκιάθος, παρά το μικρό της μέγεθος διαθέτει πάνω από 60 ξενοδοχεία. Είτε θέλεις μία πολύβουη παραλία είτε μια μοναχική ακρογιαλιά, ένας προορισμός γεμάτος άμμο είναι σε απόσταση αναπνοής. Όταν βρεθείτε στο νησί, επισκεφθείτε τις Κουκουναριές, με το πευκοδάσος που φτάνει μέχρι εκεί που σκάει το κύμα, ή την Κρασσά, που προσελκύει νεαρούς λουόμενους που απολαμβάνουν τα θαλάσσια σπορ αλλά και τους ξενύχτηδες που διασκεδάζουν στα κοντινά μπαρ και κλαμπ» γράφει το περιοδικό.

Η εικοσάδα συμπληρώνεται ως εξής:

2. Culebra, Πουέρτο Ρίκο

3. Boracay, Φιλιππίνες

4. Kiawah, Νότια Καρολίνα

5. Palawan, Φιλιππίνες

6. Σεϊχέλες

7. Hilton Head, Νότια Καρολίνα

8. Νησιά Κουκ

9. Νησιά Whitsunday, Αυστραλία

10. Anguilla

11. Turks and Caicos

12. St. John, Αμερικανικές Παρθένες Νήσοι

13. Ζανζιβάρη

14. St. Barts

15. Μαλδίβες

16. Maui, Χαβάη

17. Κορσική

18. Βρετανικές Παρθένες Νήσοι

19. Bermuda

20. Isla Holbox, Μεξικό

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

????????????☀ Παραλίες με απίθανη ομορφιά και μια μεγάλη πρωτιά για την Ελλάδα! Η Σκιάθος άφησε πίσω της τις Σεϊχέλες και τις Μαλδίβες και βρέθηκε στην κορυφή της λίστας του περιοδικού “Conde Nast Traveler” στα βραβεία “Readers’ Choice Awards 2019” αναφορικά με τα νησιά με τις καλύτερες παραλίες. Όταν βρεθείτε στο πανέμορφο νησί των Σποράδων, επισκεφθείτε τις Κουκουναριές με το πευκοδάσος ή την Κρασσά και θα καταλάβετε γιατί πήρε μια τόσο σημαντική πρωτιά. #skiathos #sporades #hellas #greece #summeringreece #island #aegeansea #visitgreece #greekislands

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Newsbeast.gr (@newsbeast.gr) στις