Ένας ενεργός ναυτικός φάρος του 19ου αι. στο πιο πράσινο από τα ονειρικά Κανάρια Νησιά στην Ισπανία, από τα μέσα Μαρτίου φιλοξενεί ένα πολυτελές ξενοδοχείο, ιδανική επιλογή για διακοπές μακριά από όλους και απ’ όλα.

Μετά από τρία χρόνια περίπλοκου σχεδιασμού, δημιουργικών κατασκευών και κινητοποιήσεων προς όλες τις απόψεις, ο 152 ετών φάρος άνοιξε και πάλι τις πόρτες του προς το κοινό, για όλους εκείνους που αναζητούν εντυπωσιακή θέα, σε μια ρομαντική τοποθεσία μακριά από τα πλήθη.

Ο Faro Punta Cumplida είναι ο παλαιότερος φάρος που έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο, μέχρι σήμερα, και ο μοναδικός στα Κανάρια Νησιά που διατίθεται και για διαμονή.

Συναντάται στο βορειότερο σημείο της La Palma και έχει μετατραπεί σε ένα boutique ξενοδοχείο με ονειρικές σουίτες, ακριβώς κάτω από το παρατηρητήριο του φάρου.

Προσφέροντας ανεμπόδιστη και δραματική θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό, διαθέτει καταπράσινους κήπους, υπαίθριους χώρους και μια υπέροχη πισίνα υπερχείλισης.

Τρεις σουίτες αποτελούν το δυναμικό του μικρού αυτού ξενοδοχείου, με την καθεμία από αυτές να παρέχει στους επισκέπτες της όλες τις σύγχρονες ανέσεις που έχει ανάγκη για μια αξέχαστη διαμονή.

Τιμή: Από 290- 390 ευρώ/ βραδιά

Φωτογραφίες: www.floatel.de