Θεματικό πάρκο της Disneyland αφιερωμένο στο Star Wars

Μέσα στο 2019 το πολυαναμενόμενο opening


ΤΑΞΙΔΙΝΕΑ
14:05
15/03/2019
Θεματικό πάρκο της Disneyland αφιερωμένο στο Star Wars
loading

Νωρίτερα από τις αναμενόμενες ημερομηνίες θα λειτουργήσουν τα δύο θεματικά πάρκα της Disneyland αφιερωμένα στο Star Wars.

Το πολυαναμενόμενο opening του «Star Wars: Galaxy’s Edge» θα πραγματοποιηθεί τέλη Μαΐου στην Disneyland της Καλιφόρνια και τέλη Αυγούστου στο Disney World στη Φλόριντα.

Πρόκειται για ένα από τα πιο φιλόδοξα project της Disney, το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με την LucasFilms. Η έκτασή του θα καταλαμβάνει περίπου 57 στρέμματα, ενώ μια επίσκεψη σε αυτά μεταφέρει τον ταξιδιώτη σε έναν κόσμο πολύ μακρινό.

Γι αυτό άλλωστε και οι θρυλικές φιγούρες των Νταρθ Βέιντερ και Λούκας Σκαϊγουόκερ δεν θα βρίσκονται κάπου στο χώρο –όπως συμβαίνει και με την τελευταία ταινία της δημοφιλούς σειράς ταινιών.

Από τις πιο γνώριμες φυσιογνωμίες, ωστόσο, αυτές των Κάιλο Ρεν, Ρέι και φυσικά ο χαριτωμένος Τσιουμπάκα, θα αποτελέσουν τους βασικούς ήρωες. Στις πιο χαρακτηριστικές εμπειρίες που θα ζήσουν οι επισκέπτες των πάρκων συγκαταλέγεται η «πτήση» με το εμβληματικό Φάλκον του Χαν Σόλο (Χάρισον Φορνt), αλλά και οι μάχες μεταξύ των επαναστατών και της Αυτοκρατορίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει