Το πορτογαλικό αστέρι του ποδοσφαίρου με μία συνεργασία με τον πορτογαλικό όμιλο ξενοδοχείων Pestana αναμένεται να αποκτήσει το δικό του πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαρακές μέσα στο 2020.

Το ξενοδοχείο θα αποτελεί μέρος του τουριστικού project M Avenue που βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης, το οποίο θα περιλαμβάνει, επίσης, μπουτίκ, εστιατόρια, γκαλερί και χώρους εκθέσεων.

Το Pestana CR7 του Κριστιάνο Ρονάλντο θα αποτελείται από 168 δωμάτια, ενώ ο εσωτερικός σχεδιασμός του θα φέρει την υπογραφή του μιλανέζικου γραφείου Eclettico Design, του ομίλου Lombardini 22 Group. Δύο εστιατόρια, ένα κέντρο συνεδριάσεων, γυμναστήριο και σπα, καθώς και ένα roof garden με πισίνα και sky bar στα όσα θα συγκαταλέγονται στο δυναμικό του.

Τοπικές πέτρες, ξύλινες επιφάνειες και επιλεγμένα υφάσματα στα υλικά που θα κυριαρχούν στους χώρους του, στους οποίους η επιρροή από την χαρακτηριστική μαροκινή αισθητική και φιλοσοφία θα είναι αρκετά εμφανής –γεωμετρικά σχήματα, ατμοσφαιρικός φωτισμός, έντονες σκιές.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα θα είναι το τρίτο στο χώρο της φιλοξενίας για τον Πορτογάλο αστέρα, καθώς έχει αποκτήσει ήδη δύο ακόμα από συνεργασία του με τον όμιλο Pestana, ένα στη Λισαβόνα και ένα στη γενέτειρα του αρχηγού της πορτογαλικής ομάδας ποδοσφαίρου, Funchal. Στα μελλοντικά του σχέδια το opening ξενοδοχείων στη Μαδρίτη, το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη.