Η κοσμοπολίτισσα του χειμώνα μας προσκαλεί και μας περιμένει ,ιδίως τα Σαββατοκύριακα που το πρόγραμμα των περισσοτέρων είναι πιο χαλαρό.  Τι γίνεται όμως με τη διαμονή και τις τιμές; Συγκεντρώσαμε αποκλειστικές προσφορές τελευταίας στιγμής για τη διαμονή σας στην Αράχωβα αυτό το Σαββατοκύριακο (6-8/11/2015). Γράφει η Νάντια Μασσαχού Επιλέξαμε τις κορυφαίες επιλογές ξενοδοχείων και ξενώνων της περιοχής, πήραμε αποκλειστικά για τους αναγνώστες του www.newsbeast.gr  & του www.greekguide.com μοναδικές προσφορές και μειώσεις και αφήνουμε σε εσάς το… booking! Τι περιμένετε; Βρείτε στην παρακάτω λίστα αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα γούστα και το budget σας και προλάβετε πριν το… «full booked» ακουστεί στην άλλη γραμμή του τηλεφώνου. Καλή (συμφέρουσα) διαμονή!

Αράχωβα

1. Celena Maisonettes

CELENAΚομψές μεζονέτες 2 επιπέδων στην καρδιά της Αράχωβας, ακριβώς πίσω από την πλατεία Λάκκα. Σε αυτό το πολύ κομψό και προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια συγκρότημα, θα έχετε περιποίηση αντάξια των αστέρων του Hollywood. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Οι 2 διανυχτερεύσεις (Παρασκευή check in – Κυριακή check out) από €160 στα €110 με πρωινό για δίκλινη μεζονέτα. Δες λεπτομέρειες για το Celena Maisonettes εδώ.

2. Ειρεσιώνη

eiresioni (2)Θα τον συναντήσετε στην είσοδο του χωριού και υπόσχεται να σας προσφέρει απλόχερα χαλάρωση στο ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον του, συνδυάζοντας πολυτελείς παροχές και σύγχρονες υπηρεσίες. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Οι 2 διανυχτερεύσεις (Παρασκευή check in – Κυριακή check out) από €180 στα €155 με πρωινό για standard δίκλινο δωμάτιο. Για όλους τους άλλους τύπους δωματίων θα έχετε  έκπτωση 10% επί της αρχικής τους τιμής. Μάθε γιατί αξίζει να μείνεις στο Ειρεσιώνη εδώ.

3. Ξενώνας Οντάς

ΟΝΤΑΣΠετρόκτιστος ξενώνας, που βρίσκεται στην είσοδο της Αράχωβας και θα σας γοητεύσει με την πανδαισία των χρωμάτων που παραπέμπουν στην παράδοση της Ανατολής. Οι ιδιοκτήτες του έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα ατμοσφαιρικό κατάλυμα για ανθρώπους που μοιράζονται το μεράκι και το πάθος τους για ποιοτική και ζεστή διαμονή. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Οι 2 διανυχτερεύσεις (Παρασκευή check in – Κυριακή check out) από €140 στα €120 με πρωινό για δίκλινο δωμάτιο. Περισσότερα για τον Ξενώνα Οντά εδώ.

4. Anemolia Resort & Conference

anemoliaΤο 4* Anemolia Resort & Conference στις παρυφές της Αράχωβας είναι ένα καταφύγιο που συνδυάζει απλότητα και πολυτέλεια, παραδοσιακό ύφος και μοντέρνες ανέσεις, χαλάρωση και διασκέδαση όλες τις εποχές του χρόνου. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Εκμεταλλευτείτε έκπτωση 15% σε όλους τους τύπους δωματίων. Ενδεικτικά το standard δίκλινο θα σας στοιχίσει €62,90 από €74 ανά διανυκτέρευση με πρωινό. Βρες ό,τι χρειάζεσαι για το Anemolia εδώ.

5. Αφανός

afanos Οι ιδιοκτήτες του Αφανός μετέτρεψαν με επιτυχία το πατρογονικό τους οίκισμα στην πλατεία Αφανού, στο κέντρο της Αράχωβας, σε έναν πρώτης τάξεως ξενώνα. Με σεβασμό στην ιστορία του, διατήρησαν τα παραδοσιακά του γνωρίσματα και πρόσθεσαν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η στρατηγική του τοποθεσία θα σας παρέχει άμεση πρόσβαση στα εστιατόρια, τις ταβέρνες, τα cafes και clubs του χειμερινού θέρετρου που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Για τετραήμερο ( Παρασκευή check in Δευτέρα check out ) το συνολικό κόστος ανέρχεται στα  €210 από €220 το δίκλινο με πρωινό. Μάθε τα πάντα για τον Αφανό εδώ.

6. Αίγλη Resort & Spa

AIGLIΒoutique ξενοδοχειακό συγκρότημα 5* λίγο έξω από τον οικισμό της Αράχωβας στο δρόμο προς Λιβάδι που συνδυάζει πολυτελή διαμονή, μοναδική θέα στο δελφικό τοπίο και τον Κορινθιακό κόλπο και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Οι 2 διανυχτερεύσεις (Παρασκευή check in – Κυριακή check out) από €250 στα €225 με πρωινό για δίκλινο δωμάτιο. Διάβασε αναλυτικά για το Αίγλη εδώ.

7. Alpen House Hotel & Suites

ALPENΔιακοσμημένο με πέτρα και ξύλο, εντυπωσιάζει τους επισκέπτες του με την αυθεντική ατμόσφαιρα και αισθητική του, καθώς και με τη μαγευτική θέα προς την κοιλάδα των Δελφών και την Αράχωβα. Θα το συναντήσετε περίπου 1 χλμ έξω από τον οικισμό στο δρόμο προς χιονοδρομικό και Λιβάδι. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Οι 2 διανυχτερεύσεις (Παρασκευή check in – Κυριακή check out) από €95 στα €75 με πρωινό για δίκλινο δωμάτιο. Αν μείνετε μία νύχτα μόνο τότε η τιμή για δίκλινο δωμάτιο ανέρχεται στα €85 από €95 με πρωινό. Δες λεπτομέρειες για το Alpen House εδώ.

8. Elafivolia Suites

ELAFIVOLIAΠολυτελείς σουίτες που βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία ανάμεσα στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα και το μαντείο των Δελφών, πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο και τον εθνικό δρυμό του Παρνασσού. Εδώ θα ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής στην αγκαλιά της φύσης. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Η δίχωρη σουίτα 4 ατόμων με αρχική τιμή €320 θα σας στοιχίσει €220 ανά νύχτα. Δες τις σουίτες & όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για το Elafivolia εδώ.

9. Arachova Inn & Conference

ARACHOVA_INN_1Μπαίνοντας στο γραφικό οικισμό της Αράχωβας θα συναντήσετε στο δεξί σας χέρι το Arahova Inn & Conference που προσφέρει βολικό location και άνετη διαμονή. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Από €70 η διανυκτέρευση θα σας στοιχίσει €50 για ένα δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Περισσότερες πληροφορίες για το Arachova Inn & Conference.

Λιβάδι

10. Skamnos Boutique Hotel

SKAMNOSΑν αγαπάτε τα βουνά, τότε θα λατρέψετε το Boutique Hotel Skamnos που βρίσκεται μέσα στην καταπράσινη φύση του Παρνασσού σε υψόμετρο 1.250 μ., 12 χλμ. από την Αράχωβα και μόλις 9 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Επιλέγοντάς το για τη διαμονή σας θα εξασφαλίσετε, εκτός από θεσπέσια θέα και άμεση πρόσβαση στον κοσμοπολίτικο οικισμό και τα χειμερινά σπορ, απέραντη ηρεμία και στενή επαφή με τη φύση. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Οι 2 διανυκτερεύσεις ((Παρασκευή check in – Κυριακή check out) η διαμονή σε δίκλινο deluxe με τζάκι ή σε superior deluxe σοφίτα για 2 άτομα ή σε studio για 2 έως 4 άτομα η τελική τιμή ανέρχεται στα €155 τη βραδιά από €195. Συμπεριλαμβάνεται πρωινό, χρήση θερμαινόμενης πισίνας και γυμναστηρίου. Διάβασε αναλυτικά για το Skamnos Boutique Hotel εδώ.

11. Monte Bianco Villas

MONTE_BIANCOΟι Monte Bianco Villas είναι χτισμένες σε υψόμετρο 1.100 μ. στο Λιβάδι και αποτελούν μια από τις καλύτερες προτάσεις για όσους αναζητούν μια διαμονή «σα στο σπίτι (των ονείρων) τους. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Απολαύστε τις εκπτώσεις σε όλους τους τύπους δωματίων. Συγκεκριμένα: Η junior suite με τζάκι από €150 ανά διανυκτέρευση θα σας στοιχίσει €120. Η σουίτα από €180 θα σας στοιχίσει €150, το σαλέ από €200 στα €180, ενώ τέλος η βίλα 8 ατόμων     από €350 θα στοιχίσει €300. Μάθε γιατί αξίζει να μείνεις στο Monte Bianco Villas εδώ.

Αγόριανη

11. Teresa Country Lodge

teresaΤο Teresa Country Lodge έφερε στην Αγόριανη ένα φινετσάτο αέρα, συνδυάζοντας τα παραδοσιακά στοιχεία της πέτρας και του ξύλου με το ιταλικό design. Υπεύθυνη γι’ αυτό είναι η Ιταλίδα ιδιοκτήτρια και διακοσμήτρια Τερέζα, η οποία έχει βάλει παντού τις δικές τις ιδιαίτερες πινελιές και έχει δημιουργήσει ένα κατάλυμα – θησαυρό. ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:  Από €145 το δίκλινο για μια διανυκτέρευση, η τελική τιμή ανέρχεται στα €120 με πρωινό. Μάθε περισσότερα για τοTeresa Country Lodge εδώ.

  • Για να επωφεληθείτε των προσφορών αναφέρετε στη reception ότι είστε αναγνώστης του greekguide.com και του newsbeast.gr.
  • Οι τιμές ισχύουν κατόπιν διαθεσιμότητας
  • Οι παραπάνω προσφορές ισχύουν μόνο για το Σαββατοκύριακο 6-8 Νοεμβρίου 2015