Το Διεθνές Αεροδρόμιο Χάρτσφιλντ-Τζάκσον Ατλάντα, γνωστό ως ATL είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Αμερικής. Η εταιρεία PS άνοιξε πρόσφατα εκεί ένα υπερπολυτελές ιδιωτικό τερματικό σταθμό κόστους άνω των 1.000 δολαρίων για να το επισκεφθεί κάποιος.

Η PS που πλασάρεται ως η «επανασχεδιασμένη εμπειρία αεροδρομίου» υπερηφανεύεται ότι «Το PS ATL βρίσκεται σε έναν ιδιωτικό τερματικό σταθμό μακριά από την κίνηση και τη φασαρία του δημόσιου τερματικού σταθμού» και ότι προσφέρει «πρόσβαση από την πίσω πόρτα στο αεροσκάφος σας, απρόσκοπτη ασφάλεια και εκτελωνισμό, καθώς και πολυτελείς ανέσεις πριν και μετά την πτήση σας».

Οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση σε ένα σαλόνι αεροπορικών εταιρειών γνωρίζει πόσο γεμάτο και απογοητευτικό μπορεί να είναι, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής ταξιδιού. Τα ιδιωτικά τερματικά PS βοηθούν τους πολυτελείς ταξιδιώτες να αποφύγουν τα πλήθη και την κούραση.

Οι επισκέπτες του PS μπορούν να απολαύσουν έναν χαλαρωτικό χώρο, ιδιωτική διαδικασία ελέγχου ασφαλείας, γεύματα προετοιμασμένα από σεφ, ένα πλήρες μπαρ, ανάκλιντρα και προσφορές ομορφιάς, όπως μανικιούρ και μασάζ. Μια BMW θα μεταφέρει τους επισκέπτες του τερματικού και τις αποσκευές τους προς ή από την πτήση τους. Η εγκατάσταση διαθέτει ακόμη και συλλογή έργων τέχνης και έπιπλα αντίκες από τοπικούς συλλέκτες. Το τερματικό της PS προσφέρει επίσης ιδιωτικό εκτελωνισμό στις διεθνείς αφίξεις.

Δείτε φωτογραφίες

Η PS, που ιδρύθηκε αρχικά το 2017 ως The Private Suite, έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX) την ίδια χρονιά. Η πολυτελής εγκατάσταση, με μπαρ και φαγητό μαγειρεμένο από σεφ, αποδείχθηκε δημοφιλής ακόμη και τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Η ιδιοκτησία της PS ακολούθησε το σχέδιο να χτίσει ένα σαλόνι στο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της χώρας. Μετά το PS ATL, η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα τις επόμενες τοποθεσίες: Ντάλας-Φορτ Γουόρθ (DFW), την άνοιξη του 2024 και στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι (MIA), που έχει προγραμματιστεί για τις αρχές του 2025.

Το κόστος

Η PS προσφέρει δύο τύπους φιλοξενίας, με όλα τα διαθέσιμα κατόπιν κράτησης. Το PS Private Suite και το Salon. Πολλοί θα αναρωτιέστε «πόσο κοστίζει όλο αυτό;». Η τιμολόγηση είναι ανά επίσκεψη, ενώ το κόστος μειώνεται αν κάποιος είναι συνδρομητής. Η συνδρομή All-Access ανέρχεται στα 4.850 δολάρια, ενώ η συνδρομή στο Salon είναι 1.250 δολάρια. Μια Private Suite για μέλη All Access κοστίζει 3.550 δολάρια για έως και 4 ταξιδιώτες. Τα μέλη του Salon και τα μη μέλη πληρώνουν 4.850 δολάρια για έως και 4 ταξιδιώτες.