Κρεβάτια με ουρανό, πέτρινοι νεροχύτες, μπουκάλια αντίκες και vintage καζάνια συνθέτουν το μαγικό σκηνικό των θεματικών δωματίων, «Wizard Chambers», του ξενοδοχείου Georgian House, τα οποία σχεδιάστηκαν παίρνοντας έμπνευση από τον δημοφιλή μάγο Χάρι Πάτερ.

Το 163 ετών κτήριο, κοντά στο σταθμό Βικτώρια στο Λονδίνο, παρουσίασε τα Hogwarts δωμάτια του, που σκοπό έχουν να μεταφέρουν τους επισκέπτες στον κόσμο της μαγείας.

Τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα με βιβλία με ξόρκια, ακόμα και ειδικά διαμορφωμένους χώρους μελέτης για τους νέους μάγους!

Όπως είναι φυσικό, διατίθενται κυρίως σε παιδιά, με τους γονείς τους να έχουν τη δυνατότητα να μείνουν σε ένα από τα υπόλοιπα πολυτελή δωμάτια του καταλύματος.

Οι τιμές ξεκινούν από 315 ευρώ τη βραδιά στο μικρότερο δωμάτιο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα, ενώ το μεγαλύτερο, με δυνατότητα φιλοξενίας πέντε ατόμων κοστίζει

Οι τιμές ξεκινούν από £ 249 τη βραδιά στη μικρότερη Οδηγό Επιμελητηρίων, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα. Το μεγαλύτερο δωμάτιο, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει πέντε, κοστίζει 460 ευρώ τη βραδιά.

Το ξενοδοχείο προσφέρει μάλιστα και ένα πακέτο Χάρι Πότερ, το οποίο περιλαμβάνει διαμονή, μια περιήγηση στα πιο σημαντικά σημεία της ταινίας, στο κεντρικό Λονδίνο και μια ξενάγηση στην Warner Bros Studio, στα περίφημα στούντιο, όπου γυρίστηκε μια από τις πιο αγαπημένες ταινίες μικρών και μεγάλων.

Η τιμή του πακέτου ξεκινά από 265 ευρώ τη βραδιά για δύο άτομα.

Δείτε τις φωτογραφίες: