Ανοίγοντας πάνω στην ώρα για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, το νέο ξενοδοχείο Dolina 960 στο Σότσι, βάζει χρώμα στη διαμονή των επισκεπτών του.

Ξαφνικά όλοι μας μάθαμε τα πάντα για το Σότσι, την πόλη που θα φιλοξενήσει τους πιο ακριβούς, μέχρι σήμερα, Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού ήδη δαπανήθηκαν περίπου 30 δισ. λίρες

Χτισμένο στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας και περιτριγυρισμένο από τα βουνά του Καυκάσου, το Σότσι θεωρείται για τους Ρώσους, ότι οι Κάννες για τους Γάλλους.

Πεντάστερα πολυτελή ξενοδοχεία κοσμούν τις ακτές της πόλεις και το μεγάλο αθλητικό γεγονός έφερε πολλές νέες αφίξεις. Μια από αυτές και το Dolina 960 ένα φωτεινό, μοντέρνο και νεανικό ξενοδοχείο, που έρχεται να δώσει έναν αέρα ανανέωσης στο παλιό Σοβιετικό Σότσι.

Η φιλοσοφία του είναι η δημιουργία ενός διασκεδαστικού και χαλαρού χώρου, που θα ενισχύει την διάθεση των επισκεπτών του για νεανικά πάρτι και στιγμές ξεγνοιασιάς.

Το μπαρ και το lounge με την Pop Art διακόσμηση σου φτιάχνει τη μέρα! Υπάρχει επίσης μια βιβλιοθήκη και μια εξωτερική βεράντα, που και τα δυο έχουν σχεδιαστεί για κοινωνικοποίηση, όπως και το εστιατόριο Λιχτενστάιν.

Ζήστε χαλαρωτικές στιγμές στο πλήρως εξοπλισμένο spa και μια υπέροχη διαμονή σε ένα από τα 48 δωμάτια.

Η Dolina Suite, πέρα από πολυτέλεια προσφέρει και μια πανοραμική θέα στη γύρω περιοχή, την οποία θα θαυμάσετε ακόμα και από το μπάνιο σας.

Τιμές: από 180 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο

Περισσότερα με ένα κλικ εδώ


v