Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τα 5 καλύτερα ξενοδοχεία, με βάση την βαθμολογία των πελατών τους, για μια αξέχαστη χειμερινή απόδραση στο κοντινό Μπάνσκο.

Το Μπάνσκο είναι ένας ολοένα και πιο δημοφιλής προορισμός για σκι στα Βαλκάνια. Διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο χιονοδρομικό κέντρο, προσφέροντας προσιτές τιμές σε διαμονή, φαγητό και διασκέδαση. Προσφέρεται για διακοπές ακόμη και για όσους δεν προτιμούν το σκι, αλλά την παραδοσιακή χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα σε ένα περιβάλλον γεμάτο ζωή.

Η μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr ανακηρύχθηκε η καλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών στον κόσμο στα World Travel Awards για το 2013.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματιών από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες. Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Pirin River Ski & Spa Aparthotel

To 3 αστέρων συγκρότημα διαμερισμάτων, Pirin River Ski & Spa Aparthotel Bansko, βρίσκεται στην καρδιά της κωμόπολης μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Razlog. Διαθέτει θερμαινόμενο τζακούζι και εξωτερική πισίνα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του, μεταξύ άλλων, 24ωρη υπηρεσία υποδοχής και ασανσέρ, υπάλληλο υποδοχής και σάουνα. Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν καθαριστήριο, εγκαταστάσεις σκι και κέντρο σπα και ευεξίας. Το εστιατόριο προσφέρει πρωινό.

Κάθε διαμερίσματα διαθέτει καθιστικό με δορυφορική τηλεόραση και ένα πλήρως εξοπλισμένο κουζινάκι. Στις προσφερόμενες υπηρεσίες και ανέσεις περιλαμβάνονται πλυντήριο/στεγνωτήριο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το βραδινό ποτό τους στο άνετο και φιλόξενο lounge bar ή να πιουν τον καφέ τους στην καφετέρια. Όσοι σχεδιάζετε διάφορες εξορμήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να ζητήσετε να πάρετε μαζί σας πακεταρισμένο μεσημεριανό.

Η τοποθεσία του διαμερίσματος προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε πάρα πολλά αξιοθέατα. Διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ, καθώς και υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο.

Info

Αξιολόγηση: 10
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Uniqato



Απολαύστε τη διαμονή σας στο Uniqato Bansko, ένα όμορφο κατάλυμα στο κέντρο του Μπάνσκο.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μασάζ στο day spa, που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και να χαλαρώσουν στη σάουνα. Κατά τη χειμερινή περίοδο διατίθεται χώρος αποθήκευσης εξοπλισμού σκι.

To ξενοδοχείο διαθέτει 16 δωμάτια με κλιματισμό. Υπάρχουν πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι σχεδιασμένα για οικογένειες.

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τοπικές σπεσιαλιτέ, υπάρχει μια τεράστια ποικιλία εστιατορίων και καφετεριών πολύ κοντά στο κατάλυμα. Πεζοπορία, κέντρο ιππασίας και χειμερινά αθλήματα είναι μερικές από τις διαθέσιμες δραστηριότητες στη γύρω περιοχή.

Info
Αξιολόγηση: 9,9
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Old House 1980

To ξενοδοχείο έχει κέντρο ομορφιάς & σπα, καθώς και δωρεάν ασύρματο ίντερνετ.

Οι επισκέπτες του μπορούν να συμμετάσχουν σε πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως κανό και αναρρίχηση βράχου. Στις εγκαταστάσεις και υπηρεσίες του συγκροτήματος περιλαμβάνονται πισίνα, σχολή σκι και γήπεδο τένις. Μεταξύ άλλων, διαθέτει αποθήκευση αποσκευών και φύλαξη βρεφών /παιδιών.

Όλα τα άνετα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης, τηλεόραση και εξοπλισμό σιδερώματος. Προσφέρονται, επίσης και νυφικές σουίτες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο και υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο από και προς το αεροδρόμιο.

Info
Αξιολόγηση: 9,8
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Eagle’s Nest

Το συγκρότημα διαμερισμάτων είναι τοποθετημένο σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από το κέντρο της κωμόπολης και εξασφαλίζει υπέροχη διαμονή διαθέτοντας μεταξύ άλλων τζακούζι, κέντρο ομορφιάς και ασανσέρ. Οι πολυτελείς εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν σάουνα, ατμόλουτρο, καθώς και κέντρο ευεξίας και άθλησης.

Είναι διαθέσιμη η σύνδεση στο διαδίκτυο για τους επισκέπτες θέλουν να παραμένουν συνδεδεμένοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου διαθέτει χώρο αποθήκευσης εξοπλισμού σκι.

Όλα τα διαμερίσματα είναι εξοπλισμένα για να σας εξασφαλίσουν μια άνετη διαμονή διαθέτοντας κουζινάκι, τηλεόραση και συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια. Διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών, συσκευή για καφέ / τσάι και ψυγείο. Μπορείτε να επιλέξετε τα εξαιρετικά μεγάλα διαμερίσματα, ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων διαθέτει το δικό του εστιατόριο, αποτελώντας μια τέλεια επιλογή για τους επισκέπτες που προτιμούν να μείνουν μέσα. Προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για πρωινό. Οι επισκέπτες μπορούν, επίσης, να φάνε σε ένα από τα κοντινά εστιατόρια.

Info
Αξιολόγηση: 9,5
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Kempinski Hotel Grand Arena


Με καταπληκτική θέα στην πόλη, το ξενοδοχείο, Kempinski Grand Arena, διαθέτει κλιματιζόμενα, φινετσάτα δωμάτια με δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet, καθώς και day spa.

Το κατάλυμα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πολυτελών εγκαταστάσεων, από εξωτερική πισίνα μέχρι πλήρως εξοπλισμένο κέντρο ομορφιάς & ευεξίας και εστιατόριο. Το κέντρο ευεξίας διαθέτει σάουνα, μπανιέρα spa και τζακούζι και μπορείτε να ζητήσετε συνεδρίες χαλαρωτικού μασάζ. Για τον ελεύθερό σας χρόνο υπάρχει κέντρο περιποίησης, τούρκικο χαμάμ και σαλόνι ομορφιάς.

Τα δωμάτια στο ξενοδοχείο έχουν συνδρομητική/δορυφορική τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο.

Χαλαρώστε πίνοντας ένα καφέ ή πάρτε το πρωινό σας στο καφέ του ξενοδοχείου. Όσοι επισκέπτες θα ήθελαν να συναναστραφούν με νέα άτομα μπορούν να διασκεδάσουν στο μπαρ. Όσοι θα βρίσκονται εκτός του καταλύματος κατά τη διάρκεια της ημέρας έχουν τη δυνατότητα να ζητήσουν από το ξενοδοχείο να τους ετοιμάσει μεσημεριανό γεύμα σε πακέτο.

Info
Αξιολόγηση: 9,1
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Για πιο εύκολη πρόσβαση στη HotelsCombined μπορείτε να κατεβάσετε τις εφαρμογές από android & iphone.