Θέλετε να φρεσκάρετε το μαύρισμα σας, να χαλαρώσετε στην παραλία και να ζεσταθείτε κάτω από τον καυτό ήλιο; Από τις ακτές τις νότιας Ευρώπης μέχρι τη μακρινή Αυστραλία πέντε ξενοδοχεία σας περιμένουν για μια γεύση καλοκαιριού, μες το χειμώνα.

Απολαύστε απίθανες υπαίθριες δραστηριότητες στο Sagres νότια της Πορτογαλίας, που έχει περισσότερες από 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο, χαλαρώστε μέσα στο φοινικόδασος στα Γκραντ Κανάρια και βάλτε τα μαγιό σας στο Σίνδευ που αυτή την ώρα έχει 30 βαθμούς! Όλα τα ξενοδοχεία είναι μέλη της αλυσίδας Design Hotels.

Memmo Baleeira, Πορτογαλία

Η χερσόνησος του Sagres, νοτιοδυτικά του Αλγκάρβε στην Πορτογαλία, είναι διάσημη για την ομορφιά του τοπίου και τις πάμπολλες δραστηριότητές που προσφέρει στους λάτρεις της φύσης. Το ξενοδοχείο Memmo Baleeira, δίνει τη δυνατότητα στους καλεσμένους του να απολαύσουν την περιοχή, κάνοντας από μαθήματα σέρφινγκ, μέχρι εκδρομές με τζιπ. Είναι παράδεισος και για τα παιδιά, αφού στο παιδικό κλαμπ, οργανώνονται μια σειρά από εκπαιδευτικές και υπαίθριες δραστηριότητες.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει τοπικές γεύσεις και προϊόντα. Ο ιδιοκτήτης Rodrigo Machaz ενθαρρύνει τους επισκέπτες να αναμειχθούν με τους ντόπιους, να γνωρίσουν τις γεύσεις της περιοχής και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δραστηριότητες στη φύση. Για το λόγο αυτό προσφέρει στους επισκέπτες ένα ειδικό βραχιόλι, που αποδεικνύει τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Living with Sagres Memmo», δίνοντάς τους ειδικά προνόμια που μπορούν να χρησιμοποιήσουν μέσα στην πόλη.

Casa de la Flora, Ταϊλάνδη

Χαρακτηρίζεται ως η επιτομή της γαλήνης, αυτό το σύμπλεγμα με τις 36 ιδιωτικές βίλες, κατά μήκος των ακτών του Κάο Λακ, 60 χιλιόμετρα από το νησί του Πουκέτ στην Ταϊλάνδη. Το Casa de la Flora δημιουργήθηκε με γνώμονα το σεβασμό στο περιβάλλον και είναι ιδανικό για εκείνους που αναζητούν την ιδιωτικότητα, μέσα σε ένα παρθένο περιβάλλον. Οι περισσότερες βίλες προσφέρουν εκπληκτική θέα στη θάλασσα, διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και δωρεάν μίνι μπαρ.

Για να απολαύσετε τον ήλιο σε όλο του το μεγαλείο, το θέρετρο διαθέτει μια πισίνα υπερχείλισης και άμεση πρόσβαση στην παραλία. Η in-house «Dreammaker» είναι πάντα στη διάθεση των καλεσμένων για να οργανώσει εκδρομές και δραστηριότητες, από καταδύσεις στα κοντινά νησιά Similan, μέχρι εξερεύνηση σε ένα ακατοίκητο νησί με παρθένα φύση.

Seaside Palm Beach Hotel, Γκραν Κανάρια, Ισπανία

Πρόκειται για τη μετενσάρκωση του κλασικού Palm Beach Hotel του 1970 που επαναφέρει την αίγλη και την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής. Το resort του Seaside Palm Beach Hotel, στα Γκραν Κανάρια, βρίσκεται στην καρδιά ενός αρχαίου φοινικοδάσους, με τις πισίνες με τα τυρκουάζ μωσαϊκά να θυμίζουν Miami Beach. Τα Γκραν Κανάρια είναι διάσημα για το υπέροχο ήπιο μικροκλίμα τους, τις χρυσές αμμουδιές και τους αμμόλοφους με τη λευκή άμμο, που κοντράρουν με τις καταπράσινες ρεματιές και τα γραφικά χωριά. Το ένα τρίτο του νησιού είναι υπό την προστασία της UNESCO.

Το ξενοδοχείο άνοιξε μόλις ένα clubhouse ειδικά για τη διασκέδαση των παιδιών, ιδανικό πλέον και για οικογενειακές διακοπές. Διασκεδάστε και χαλαρώστε στις τρεις πισίνες, το υπαίθριο γυμναστήριο, παίξτε τένις, γκολφ και τοξοβολία και κάντε τις βουτιές σας στην παραλία που βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια.

QT Sydney, Αυστραλία

Ανάμεσα σε δύο από τα πιο εμβληματικά κτίρια της πόλης – το ιστορικό πολυκατάστημα Gowings και το διατηρητέο Κρατικό Θέατρο του Σύδνεϋ, το ξενοδοχείο QT Sydney, είναι ήδη ορόσημο για την πόλη. Το Σίδνεϊ απολαμβάνει ήδη εδώ και ένα μήνα το καλοκαίρι, με μέση θερμοκρασία τους 30 βαθμούς.

Οι πιο δημοφιλείς παραλίες της πόλης, Bondi Beach και Manly Beach, βρίσκονται σε κοντινή απόσταση με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο. Πολύ κοντά βρίσκεται επίσης το Hyde Park, ένα ειδυλλιακό αστικό καταφύγιο για ηλιοθεραπεία και τζόκινγκ. Άλλα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν την Όπερα του Σίδνεϊ και το Harbor Bridge. Το spa του ξενοδοχείου, προσφέρει πολλές θεραπείες, χαμάμ και ένα παραδοσιακό κουρείο ανδρών.

The Vine, Μαδέρα

Στο νησί χαρακτηρίζεται ως το «Νησί των Λουλουδιών», και το ξενοδοχείο The Vine είναι το ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσετε την όμορφη και γραφική πρωτεύουσα του Funchal και το νησί της Μαδέρας. Οι ήπιες θερμοκρασίες και το ηφαιστειογενές έδαφος του, το καθιστούν ιδιαίτερα εύφορο, και αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμό για όσους αναζητούν την παρθένα φύση και τα μοναδικά μονοπάτια για πεζοπορία.

Ο πλούτος της θαλάσσιας ζωής, λόγω της γεωγραφικής θέσης του νησιού, επιτρέπει το ερασιτεχνικό ψάρεμα, αλλά και την παρατήρηση φαλαινών και δελφινιών. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα εστιατόριο με πανοραμική θέα στον τελευταίο όροφο και θερμαινόμενη, υπαίθρια πισίνα με εξαιρετική θέα στο λιμάνι.