Το newsbeast.gr σε συνεργασία με τη μηχανή αναζήτησης HotelsCombined.gr σας προτείνει τους καλύτερους ξενώνες για γιορτινές αποδράσεις στην Αράχωβα, με βάση τη βαθμολογία των πελατών τους.

Η γραφική πόλη, στους πρόποδες του Παρνασσού αποτελεί ιδανικό χειμερινό προορισμό, προσφέροντας αμέτρητες επιλογές διασκέδασης. Αποδράστε σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ελλάδας, χαρείτε τις χιονισμένες βουνοκορφές και κάντε σκι με τους αγαπημένους και τα παιδιά σας, μένοντας σε φιλόξενους ξενώνες.

Το HotelsCombined.gr σάς επιτρέπει να αναζητήσετε και να συγκρίνετε απευθείας τη διαθεσιμότητα και τιμές των δωματίων από όλα τα κορυφαία ταξιδιωτικά sites, συμπεριλαμβάνοντας τις Expedia, Hotels.com, Booking.com, Agoda, με μια απλή και γρήγορη διαδικασία και κυρίως με μηδενικό κόστος και αυξήσεις.

Επιλέξτε το κατάλυμα που σας ταιριάζει, 100% δωρεάν, μέσα από 2 εκατομμύρια προσφορές ξενοδοχείων σε πάνω από 120.000 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η ιστοσελίδα είναι διαθέσιμη σε 39 γλώσσες, ενώ μπορείτε να δείτε τις τιμές σε 120 νομίσματα.

Οι τιμές που βλέπετε στο HotelsCombined.gr περιλαμβάνουν όλους τους βασικούς φόρους, για να μπορείτε να συγκρίνετε προσφορές ξενοδοχείων από διαφορετικές ταξιδιωτικές ιστοσελίδες.

Με εγγύηση καλύτερης τιμής, το HotelsCombined.gr σας επιστρέφει τη διαφορά των χρημάτων, σε περίπτωση που βρείτε το ίδιο δωμάτιο ξενοδοχείου σε χαμηλότερη τιμή online και αφότου έχετε κάνει κράτηση μέσω μιας ιστοσελίδας, που βρίσκεται στη λίστα του.

Ξενώνας Νεφέλες

Αυτό το οικονομικό το ξενοδοχείο απέχει μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της κωμόπολης. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών βρίσκεται σε απόσταση μόλις 10 λεπτών με το αυτοκίνητο και το κατάλυμα διαθέτει δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Το ξενοδοχείο διαθέτει δωρεάν ασύρματο ίντερνετ, αποθήκευση αποσκευών και χώρο αποθήκευσης εξοπλισμού σκι. Για οποιαδήποτε ζητήματα σχετικά με το ταξίδι σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο τουριστικό γραφείο του ξενοδοχείου.

Διαμορφωμένα για να σας εξασφαλίσουν μια άνετη κι ευχάριστη διαμονή, τα δωμάτια διαθέτουν πιστολάκι μαλλιών, τηλεόραση και εξοπλισμό σιδερώματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα εξαιρετικά μεγάλα δωμάτια, ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν οικογένειες.

Info
Αξιολόγηση: 9,4
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενώνας Αριάδνη

Το 3 αστέρων κατάλυμα βρίσκεται στην καρδιά της κωμόπολης μόλις λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από τους Δελφούς.

Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν συσκευή αναπαραγωγής DVD, πιστολάκι μαλλιών και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Όλα είναι εξοπλισμένα με ψυγείο και ντουλάπες, ενώ πολλά από αυτά είναι ιδανικά για οικογένειες.

Ο ξενώνας προσφέρει δωρεάν στάθμευση για όσους ταξιδεύουν με αυτοκίνητο. Το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών, οι Δελφοί και το Μουσείο Δελφικών Εορτών Άγγελου και Εύας Σικελιανού απέχουν 20 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Info

Αξιολόγηση: 9
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ

Ξενώνας Ειρεσιώνη

Ο Ξενώνας «Ειρεσιώνη» είναι ένας χώρος, κατάλληλος για απόδραση και χαλάρωση στην Αράχωβα του Παρνασσού, συνδυάζοντας φύση και «πολιτισμό».

Η μοναδικότητα του ξενώνα έγκειται στην παραδοσιακή και πολυτελή αρχιτεκτονική των δωματίων, την προσεγμένη διακόσμηση, τις ανέσεις και τη ζεστή ατμόσφαιρα.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν εσωτερικό πάρκινγκ και αποθήκευση αποσκευών.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό και είναι εξοπλισμένα με μίνι μπαρ, δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης και τηλέφωνο. Κάθε μπάνιο περιέχει ντουζιέρα. Το κατάλυμα διαθέτει πολλά ευρύχωρα δωμάτια που είναι κατάλληλα για οικογένειες.

Info
Αξιολόγηση: 8,4
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ


Ξενοδοχείο Λυκώρεια

Το 4 αστέρων, πολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Αράχωβας, προσφέροντας μαγευτική θέα.

Τα δωμάτια προσφέρουν συνδρομητικά/δορυφορικά κανάλια, συσκευή για καφέ/τσάι και δωρεάν είδη προσωπικής περιποίησης. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μίνι μπαρ, πιστολάκι μαλλιών και ψυγείο. Είναι όμορφα διακοσμημένα και έχουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην κοιλάδα των Δελφών.

Στο μπαρ του ξενοδοχείου θα απολαύσετε τον καφέ σας και επιλογές από ελαφριά πιάτα.

Οι εγκαταστάσεις και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν υπηρεσίες πλυσίματος ρούχων, καθαριστήριο και coffee bar. Η σάουνα και το χαμάμ αποτελεί το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική ημέρα.

Info

Αξιολόγηση: 8,1
Δείτε περισσότερα με ένα κλικ εδώ