Ανάρπαστα τα νέα Laptop MateBook D Series της Huawei στην Ελλάδα

Τετραπλάσιος των αρχικών εκτιμήσεων ο αριθμός προπαραγγελιών


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
19:01
06/03/2020
Ανάρπαστα τα νέα Laptop MateBook D Series της Huawei στην Ελλάδα
loading

Με τεράστια επιτυχία στέφθηκε το λανσάρισμα των laptop MateBook D της Huawei στην Ελλάδα, αφού εξαντλήθηκε όχι μόνο το αρχικό απόθεμα που είχε διατεθεί για την προπαραγγελία, αλλά το σύνολο των διαθέσιμων συσκευών σε όλο το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων. Με την ζήτηση να αποδεικνύεται  τέσσερις φορές υψηλότερη των αρχικών εκτιμήσεων της εταιρείας.

Ο λόγος για τα νέα μοντέλα της σειράς MateBook D της Huawei, τα κομψά, ελαφριά αλλά πανίσχυρα MateBook D14 και MateBook D15, τα οποία κατέφθασαν στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου, συνοδεία μιας ανεπανάληπτης προσφοράς: με κάθε προπαραγγελία που ολοκληρωνόταν μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της Huawei, οι αγοραστές λάμβαναν αυτομάτως δώρο το μοναδικό πεντακάμερο smartphone της Huawei Nova 5T.

Καθώς πρόκειται για την πρώτη φορά που laptops της Huawei κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, η ανταπόκριση των καταναλωτών ήταν ενθουσιώδης και η ζήτηση κατά την περίοδο της προπαραγγελίας αποδείχθηκε τετραπλάσια  των προσδοκιών. H εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και το εντυπωσιακό design των MateBook D, καθώς και οι «έξυπνες» λειτουργικές τους δυνατότητες (όπως το Huawei Share OneHop, που επιτρέπει τη σύνδεση smartphone και laptop, έτσι ώστε να χειρίζονται ταυτόχρονα μέσω της ίδιας οθόνης) τα καθιστούν ασυναγώνιστα στην κατηγορία τους.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ελκυστική τιμή τους αλλά και την ανεπανάληπτη προσφορά και φυσικά την αξιοπιστία της Huawei, ενός brand που οι καταναλωτές εμπιστεύονται εδώ και χρόνια, προκάλεσαν αναπάντεχα μεγάλη ζήτηση. Χάρη στα γρήγορα αντανακλαστικά των επίσημων συνεργατών της Huawei, έγιναν αμέσως νέες παραλαβές και τα καταστήματα κατάφεραν να εξυπηρετήσουν εγκαίρως τους ενδιαφερόμενους καταναλωτές και να εξασφαλίσουν για εκείνους τόσο τα προϊόντα όσο και το δώρο της προσφοράς.

Τα laptop υποστηρίζουν την λειτουργεία Huawei Share. Η υπηρεσία Huawei Share είναι μια τεχνολογία ασύρματης κοινής χρήσης που σας επιτρέπει να μεταφέρετε γρήγορα εικόνες, βίντεο, έγγραφα και άλλους τύπους αρχείων μεταξύ συσκευών. Η εν λόγω τεχνολογία βασίζεται στη λειτουργία Bluetooth για τον εντοπισμό γειτονικών συσκευών και χρησιμοποιεί τη λειτουργία Wi-Fi Direct για τη μεταφορά αρχείων χωρίς χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.

H είσοδος της Huawei στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική αγορά. Τα δύο μοντέλα της D series που επελέγησαν για το λανσάρισμα χαρακτηρίζονται από ισχυρές επιδόσεις, ποιότητα κατασκευής και κομψή σχεδίαση και, εξοπλισμένα με μια πλήρη γκάμα έξυπνων δυνατοτήτων, συνθέτουν ένα πακέτο που αποτελεί δελεαστική πρόταση για τους νέους που αγαπούν την τεχνολογία. Η σειρά HUAWEI MateBook D αποτελεί τον πιο ισχυρό, ευρηματικό και ευέλικτο σύντροφο για όσους επιθυμούν ένα laptop που θα κάνει την καθημερινότητά τους απολαυστική και παραγωγική.

Η Huawei ευχαριστεί τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στα προϊόντα της και δεσμεύεται να συνεχίσει να αξιοποιεί την τεχνογνωσία της προς όφελός τους. Πρωτοπόρος στη δημιουργία έξυπνων λύσεων, η Huawei, που έφερε επανάσταση στην αγορά των smartphones, σκοπεύει να επεκταθεί περαιτέρω και στην κατηγορία των φορητών υπολογιστών παρουσιάζοντας ολοένα και περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες, όπως άλλωστε κάνει τόσα χρόνια σε όλες τις άλλες προϊοντικές κατηγορίες, με στόχο πάντοτε να διευκολύνει την καθημερινότητα των χρηστών και να φέρει ακόμα πιο «έξυπνη» τεχνολογία σε όσο το δυνατόν περισσότερους καταναλωτές.

Πέραν της εξάντλησης του αρχικού αποθέματος και της ενθουσιώδους ανταπόκρισης στην προσφορά της προπαραγγελίας, τα νέα μοντέλα της Huawei MateBook D14 και MateBook D15 παραμένουν διαθέσιμα μέσω του δικτύου επισήμων συνεργατών της Huawei και χάρη στις προηγμένες τεχνικές τους προδιαγραφές, τις «έξυπνες» λειτουργικές δυνατότητες και το μοντέρνο σχεδιασμό τους, αποτελούν μια πραγματικά ασυναγώνιστη πρόταση. Αποκτήστε τώρα το δικό σας Huawei laptop και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα συναρπαστικά νέα από τη Huawei: με την έλευση των νέων AG smartphones στην ελληνική αγορά πολύ σύντομα, αναμένονται ανεπανάληπτες εκπλήξεις!

Σχετικά με τη Huawei

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei διατίθενται σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού, κατακτώντας το 2018, τη δεύτερη θέση στην παγκόσμια αγορά κινητών τηλεφώνων. Η εταιρεία διαθέτει 16 κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) σε Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και Κίνα. Το Huawei Consumer BG είναι ένας από τους τρεις πυλώνες της Huawei και καλύπτει την παραγωγή smartphones, PC, tablets, wearables, υπηρεσίες cloud, κλπ.

Το παγκόσμιο δίκτυο της Huawei, χτίστηκε μέσα σε σχεδόν 30 χρόνια εξειδίκευσης στη βιομηχανία των τηλεπικοινωνιών και είναι προσηλωμένο στην παραγωγή και διάθεση των τελευταίων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους πελάτες της, σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Facebook:

Instagram

YouTube

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει