Το Πατριαρχείο της Μόσχας στο…YouTube

Πατριάρχης Κύριλλος: «Ας έχουν την ευλογία του Θεού όσοι επισκέπτονται το κανάλι μας»


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
5:31
13/10/2010
Το Πατριαρχείο της Μόσχας στο...YouTube
loading

Πριν από τρεις περίπου μήνες, το Πατριαρχείο της Μόσχας δημιούργησε το δικό του κανάλι στο YouTube, με τον Πατριάρχη Κύριλλο να συμμετέχει στο πρώτο video. Έκτοτε, το πατριαρχικό κανάλι έχει σταθερή ροή υλικού, ενώ το πρακτορείο Interfax αναφέρει ότι από την αρχή της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα έχουν επισκεφθεί τη σελίδα πάνω από 160.000 χρήστες.

Εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν το Πατριαρχείο να δημιουργήσει το δικό του κανάλι, ο Πατριάρχης Κύριλλος είπε ότι «το κάναμε για να έρθουν πιο κοντά οι νέοι άνθρωποι στο λόγο του Θεού [...] Ας έχουν την ευλογία του Θεού όσοι επισκέπτονται το κανάλι μας».

Η πτώση του σοβιετικού καθεστώτος πριν από 20 περίπου χρόνια σήμανε μεταξύ άλλων την αναγέννηση του Πατριαρχείου, το όποιο παρέμενε ανενεργό για πολιτικούς λόγους στο μεγαλύτερο μέρος του 20ου αιώνα. Η επιρροή του στη σύγχρονη Ρωσία είναι σημαντική σε πολλά θέματα και η είσοδός του στο YouTube σηματοδοτεί μια προσπάθεια διεύρυνσης του ακροατηρίου του, απευθυνόμενο κατά κύριο λόγο σε νέους ανθρώπους.

Επισκεφτείτε το κανάλι του Πατριαρχείου

πηγή: pc magazine

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει