Η Apple ίσως να μη φτιάχνει ή ίσως να φτιάχνει ένα smartwatch, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που σταμάτησε τον συνεργάτη της, την Hon Hai Precision Industry (ή αλλιώς ευρέως γνωστή Foxconn) από το να φτιάξει από μόνη της ένα συμβατό με iPhone ρολόι.

Η Hon Hai αποκαλύπτει το πρώτο της smartwatch σήμερα στην γενική συνέλευση των μετόχων της. Η συσκευή θα μπορεί να συνδέεται ασύρματα με το iPhone και θα παρέχει στον χρήστη δεδομένα σχετικά με την κατάσταση ζωτικών οργάνων του, σχετικά με τον καρδιακό παλμό και την αναπνοή. Επιπλέον, το smartwatch θα μπορεί να ελέγχει τις κλήσεις σας, καθώς και τα posts του Facebook.

Ο πρόεδρος της Hon Hai, Terry Gou, δηλώνει πως όλοι εργάζονται για να προσθέσουν στο smartwatch έναν αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος. Όπως ακριβώς ακούστηκε και για το iPhone 5S, ε;

Εδώ και μήνες φημολογείται πως η Apple δουλεύει στον τομέα των smartwatch και πιθανόν να δούμε τα νέα προϊόντα της αργότερα μέσα στο τρέχον έτος. Φημολογείται επίσης ότι το iWatch θα έχει μια καμπυλωτή οθόνη αφής και θα τρέχει μια παραλλαγή του iOS, ‘όπως επίσης ότι θα συνδέεται με iOS συσκευές και θα δείχνει δεδομένα σχετικά με την υγεία.

Η Hon Hain δεν ανακοίνωσε επίσημα το όνομα αυτού του smartwatch, ούτε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά πολύ φοβόμαστε ότι ίσως τελικά το iWatch προλάβει και κυκλοφορήσει πρώτο. Ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τις πρώτες προσπάθειες της εταιρείας όσον αφορά το hardware και οι ελπίδες μας μειώνονται σημαντικά.

Πηγή: greekapplenews.gr