Τίτλοι τέλους για τα Windows XP σε ένα χρόνο

Προσπάθεια της Microsoft για μεταφορά των χρηστών της στα Windows 7/8


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
20:18
10/04/2013
Τίτλοι τέλους για τα Windows XP σε ένα χρόνο
5
loading

Η Microsoft σταματάει τη διάθεση ενημερώσεων για μία από τις πιο πετυχημένες εκδόσεις του λειτουργικού της συστήματος, Windows XP. Κάτι που σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να υπενθυμίσει τις περισσότερες επιχειρήσεις αλλά και χρήστες που χρησιμοποιούν ακόμα τη συγκεκριμένη έκδοση.

Το λειτουργικό σύστημα είχε παρουσιαστεί στις 25 Οκτωβρίου του 2001, ενώ σύμφωνα με την αμερικανική εταιρία η υποστήριξή του με ενημερώσεις θα λήξει στις 8 Απριλίου 2014.

Μετά λοιπόν, από αυτή την ημερομηνία δε θα κυκλοφορήσουν άλλες ενημερώσεις ασφαλείας για το λειτουργικό σύστημα που ακόμα και σήμερα χρησιμοποιείται από πολλούς υπολογιστές σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνεται και από πρόσφατη έρευνα της εταιρίας Net Applications, που έδειξε πως το 38.73% του συνόλου των ηλεκτρονικών υπολογιστών βασίζονται στα Windows XP.

Η συγκεκριμένη κίνηση από πλευράς Microsoft, αποσκοπεί στην μετάβαση των χρηστών στα πιο πρόσφατα λειτουργικά της συστήματα Windows 7 και 8. Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Telegraph, λιγότερες από τις μισές επιχειρήσεις έχουν προχωρήσει σε αναβάθμιση των συστημάτων τους, με τη Microsoft να ελπίζει πως κάτι τέτοιο θα αλλάξει μέσα στη χρονιά.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar soalokin

  πραγματικά εγω τουλάχιστον δε θα αλλάξω τα windows xp , οχι γιατι δε με βολεύουν άλλες εκδόσεις πιο συγχρονες, αλλά επειδη ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ για τέτοια εξοδα....!

  1. avatar innotrading

   βάλε ubuntu μια χαρά δουλεύουν

 2. avatar Σκυλοπνιχτρης

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΣΟ ΤΑ ΕΦΤΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΤΟΥΝΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΝΙΜΕΗΣΟΝΣ, ΠΟΛΥ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΕΡΡΙΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ, ΛΥΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. ΠΟΛΥΣ ΝΤΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΧΠ ΚΑΙ ΞΕΡΙ ΨΩΜΙ.

  1. avatar kostask

   Μυρωδιας...

  2. avatar King Lee

   Ρε άντε δώσε κανα φράγκο και πάρε κανα καινούριο μηχάνημα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει