Το πρωταπριλιάτικο ψέμα του κολοσσού του ίντερνετ

Η Google ανακοίνωσε το τέλος του YouTube!


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
13:20
01/04/2013
Το πρωταπριλιάτικο ψέμα του κολοσσού του ίντερνετ
loading

Τα καλύτερα πρωταπριλιάτικα αστεία είναι αυτά που ναι μεν είναι παράλογα, αλλά που επίσης βασίζονται σε πολύ πειστικά επιχειρήματα, ώστε να ξεγελάσουν τον υπόλοιπο κόσμο.

Η Google σκαρφίστηκε μία ιδέα, πως το YouTube ήταν ένας διαγωνισμός με χρονική διάρκεια 8 χρόνια, που είχε σαν στόχο να αναδείξει το καλύτερο βίντεο στον κόσμο. Φυσικά, πρόκειται για ένα υπερβολικά παράλογο πρωταπριλιάτικο αστείο που δε βασίζεται σε πολύ πειστικά επιχειρήματα.

Μετά το τέλος αυτών των 8 χρόνων, το YouTube θα κλείσει απόψε με το «διευθυντή του διαγωνισμού», Tim Liston να μας εξηγεί σε ένα βίντεο, πως η γνωστή υπηρεσία θα σταματήσει να δέχεται νέα βίντεο και πως η διαδικασία επιλογής του νικητή θα διαρκέσει περίπου μία δεκαετία, με τα αποτελέσματα να ανακοινώνονται το 2023, όταν και θα επαναλειτουργήσει το YouTube.

Στο βίντεο που δημιούργησε η Google, παίρνουν μέρος μεγάλες διασημότητες της υπηρεσίας, όπως ο Matt Harding, η iJustine, τα παιδιά από το βίντεο «Charlie bit my finger» αλλά και ο άνθρωπος που εξέλιξε το χορό μέσα από το «Evolution of Dance».

«Σας προτρέπω να παρακολουθήσετε όσα περισσότερα βίντεο μπορείτε σήμερα, πριν το YouTube τα διαγράψει για πάντα», μας προειδοποιεί ο Antoine Dodson.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει