Ο Zuckerberg ξεπερνά τον Tim Cook

Σε έρευνα για τον CEO με τη μεγαλύτερη αποδοχή από τους υπαλλήλους


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
18:20
15/03/2013
Ο Zuckerberg ξεπερνά τον Tim Cook
loading

Ένα χρόνο μετά την πρώτη θέση που κατέλαβε ο CEO της Apple, Tim Cook, στην έρευνα της ιστοσελίδας Glassdoor, ως ο γενικός διευθυντής με την μεγαλύτερη αποδοχή από τους υπαλλήλους της εταιρίας του, ο Mark Zuckerberg κατάφερε να τον ξεπεράσει ναι να βρεθεί στην κορυφή της λίστας για τη φετινή χρονιά.

Η δημοτικότητα του Tim Cook φαίνεται πως έχει φθίνουσα πορεία, ακολουθώντας την τιμή της μετοχής της Apple. Μάλιστα, ο Cook είδε το όνομα του να κατρακυλά στη 18η θέση της λίστας της Glassdoor, δίνοντας τα σκήπτρα στον CEO του Facebook, που ακολουθείται από διευθυντές της εταιρίας λογισμικού SAP, Bill McDrmott και Hagemann Snabe.

Ο Zuckerberg, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από το 99% των υπαλλήλων του Facebook, τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό για τον Tim Cook αγγίζει το 93%.

Στην πρώτη δεκάδα, συναντάμε επίσης τον Larry Page της Google που έφτασε μέχρι την 6η θέση με ποσοστό 95%, τον διευθυντή της Qualcomm στην 5η θέση με ποσοστό επίσης 95%, ενώ την δεκάδα συμπληρώνει ο CEO του Amazon, Jeff Bezos με ποσοστό 93%.

Η διαφορές στην κατάταξη, ανάμεσα σε αυτούς που ισοβαθμούν, έχει να κάνει με το πόσο καλύτερα ή χειρότερα τα πήγαν από την περυσινή περίοδο.

Η λίστα με τους 10 CEO τεχνολογικών εταιριών με τη μεγαλύτερη αποδοχή

Η λίστα με τους 50 καλύτερους CEO εταιριών από όλα τα πεδία

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει