Τεχνολογία 5G από την Huawei σε 30 χώρες

Η εταιρεία έχει ήδη εξάγει περισσότερους από 100.000 σταθμούς βάσης


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑINTERNET
9:12
07/06/2019
Τεχνολογία 5G από την Huawei σε 30 χώρες
1
loading

Σαράντα έξι εμπορικά συμβόλαια για την προώθηση της τεχνολογίας 5G με 30 χώρες σε διεθνές επίπεδο έχει η κινεζική εταιρία σύγχρονης τεχνολογίας Huawei Technologies Co. Ltd.

Η Huawei έχει ήδη εξάγει περισσότερους από 100.000 σταθμούς βάσης 5G, ενώ βρίσκεται στην πρώτη θέση παγκοσμίως, ως προς την εξαγωγή τεχνολογίας 5G.

Η εταιρία δηλώνει ότι έχει προετοιμαστεί καλά για την εμπορική χρήση της τεχνολογίας 5G στην Κίνα. Τον Φεβρουάριο του 2018 η Huawei πραγματοποίησε το πρώτο τηλεφώνημα τεχνολογίας 5G, ενώ παρουσίασε και το πρώτο τερματικό 5G.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar το σκοτεινό δίκτυο της στρατευμένης δημοσιογραφίας

    Υπάρχουν στοιχεία έρευνας στην "ερευνα" τόσο όσο να προσδώσουν επίφαση επιστημονικότητας κι αντικειμενικότητας. Με μια ενδελεχέστερη ματιά βλέπει κανείς οτι η περίοδος της ΔΕΘ επεκτείνεται μέχρι Μάρτιο 'Περίοδος "αντιπαράθεσης" για το Καστελλόριζο' ή ακόμα μέχρι Απρίλιο κ Μάιο. Στοχοποιούνται επιλεκτικά μέσα από συνεχείς αρνητικούς χαρακτηρισμούς λογαριασμοί που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, σε δυο περιπτώσεις δίνονται στοιχεία καταγωγής/διαμονής κ επαγγελματικής δραστηριότητας υποστηρικτών της αντιπολίτευσης. Με ποια σκοπιμότητα;;;
    Οι εκφράσεις "τρολ" "μισαλλόδοξος" "δίκτυο κομματικού στρατού" χρησιμοποιούνται δεικτικά κ μονομερώς απηχώντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των "ερευνητών". Ο ένας είναι υπάλληλος της ΕΦΣΥΝ ο άλλος της ΑΥΓΗΣ η άλλη εργολάβος επικοινωνίας του υπουργ. Υγείας με απευθείας ανάθεση κ όλοι σχετίζονται με περιοδικά ή ιδρύματα που χρηματοδοτούνται από το open society foundation του Σόρος. Η "ερευνα" δημοσιεύθηκε απ την ΕΦΣΥΝ 6 μέρες πριν απ τις ευρωεκλογές. Αυτό τα λέει όλα.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει