Μόλις πριν από δυο μήνες είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες του iPhone 5 και ενώ φανέρωναν μόνο το πίσω καπάκι, ήταν αρκετές για να προκαλέσουν ενθουσιασμό και να δημιουργήσουν ή να επιβεβαιώσουν αρκετές φήμες για τα νέα χαρακτηριστικά του κινητού.

Τώρα όμως που (όπως φημολογείται) έχει ήδη ξεκινήσει η παραγωγή του iPhone 5, ήταν πια θέμα χρόνου να δούμε πιο «ολοκληρωμένες» φωτογραφίες της συσκευής.

Τις πρώτες φωτογραφίες έδωσε πρόσφατα στη δημοσιότητα η εταιρεία προμηθειών και επισκευών iLab Factory και εφόσον αυτές είναι πραγματικές, επιβεβαιώνουν αρκετές από τις φήμες που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στην οθόνη 4 ιντσών, το μικρότερο dock connector και τα μεγαλύτερα ηχεία, την μεταφορά της υποδοχής των ακουστικών στο κάτω μέρος της συσκευής καθώς και την τοποθέτηση της μπροστινής κάμερας στο κέντρο, πάνω από το ηχείο…

Παρά την αλλαγή στο μέγεθος της συσκευής, ο σχεδιασμός του δεν διαφέρει ιδιαίτερα από το προηγούμενο μοντέλο της εταιρείας, αν εξαιρέσουμε τουλάχιστον το πίσω μέρος που αντί για γυαλί, καλύπτεται από μεταλλική επιφάνεια.

Παράλληλα με την πλήρη συσκευή, η iLab Factory έδωσε στη δημοσιότητα και φωτογραφίες από εξαρτήματα της συσκευής, όπως τα κουμπιά και τα μπροστά και πίσω καπάκια.

Μάλιστα, το ιαπωνικό site macotakara.jp δημοσίευσε και ένα βίντεο, όχι βέβαια με την ολοκληρωμένη συσκευή αλλά με τα καπάκια και τα εξαρτήματά της. Δεν αποκαλύπτει μεν τίποτε παραπάνω από όσα γνωρίζουμε, αλλά μας δίνει την ευκαιρία να δούμε πως θα «κάθεται» στο χέρι το νέο smartphone της Apple.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο: