proho.gr

Το Xbox 360 συγκεντρώνει τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της χρονιάς όπως, το «Halo 4», «Gears of War: Judgment», «Forza Horizon», «Madden NFL 2013», «Resident Evil® 6», «Dance Central 3», «Ascend: New Gods» και «Call of Duty®: Black Ops II».

Ξεκινώντας με το πιο δυνατό της χαρτί, την επιστροφή του Master Chief στο πολυαναμενόμενο λανσάρισμα της χρονιάς του “Halo 4,” η Microsoft παρουσίασε μια θεαματική σειρά τίτλων που υπάρχουν μόνο στο Xbox 360, συμπεριλαμβανομένων των “Forza Horizon”, “Fable: The Journey” και την παγκόσμια πρεμιέρα του “Gears of War: Judgment” – θέτοντας τις βάσεις για την μεγαλύτερη γιορτή της κονσόλας. Μαγεύοντας τους fans της μουσικής σε όλο τον κόσμο, ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Usher έβαλε φωτιά στη σκηνή του media briefing της Microsoft E3, με μία εκπληκτική εκτέλεση του επιτυχημένου του hit “Scream”. Με την υποστήριξη οπτικών εφέ από το παιχνίδι ο Usher συνεπήρε το κοινό με ένα χορευτικό που δημιουργήθηκε για το “Dance Central 3”, την επόμενη έκδοση του επιτυχημένου παιχνιδιού για χορό στο Kinect για Xbox 360. Επίσης, η Microsoft παρουσίασε τους ολοκαίνουριους τίτλους “Ascend: New Gods,” “Wreckateer,” “Matter” και “Lococycle.”

Με δυναμικά παιχνίδια για τον περιπετειώδη ήρωα, τον αγωνιστικό φίλο και τον χορευτή superstar ανάμεσά μας, το Xbox 360 είναι έτοιμο να εξαπολύσει και να σαρώσει άνευ προηγουμένου με blockbuster παιχνίδια για όλους, συμπεριλαμβανομένων των εξής:

• “Ascend: New Gods” (Signal Studios, Microsoft Studios). Τα Signal Studios, οι developers πίσω από το hit franchise “Toy Soldiers”, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουν το νέο τους role-playing παιχνίδι δράσης (RPG), “Ascend: New Gods”. Μπείτε στον κόσμο ως Caos, μια γιγαντιαία φυλή δυνατών πολεμιστών, που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τη θέληση των Θεών. Πολεμήστε τους αθάνατους Τιτάνες, απωθήστε παράλληλα επιθέσεις από αντίπαλους παίκτες και θεσπίστε την επιρροή σας στην παγκόσμια σύγκρουση του Ascend. Επική μάχη τριών διαστάσεων λαμβάνει χώρα σε τεράστιες εκτάσεις και ατέλειωτα μπουντρούμια.

• “Avatar Motocross Madness” (Bongfish GmbH, η Microsoft Studios). Η κλασική σειρά motocross (MX) επιστρέφει στο “Avatar Motocross Madness.” Επιδοθείτε σε έντονο MX racing, εξερεύνηση και ανταγωνισμό στο κοινωνικό δίκτυο. Κάντε τεράστια άλματα και εκτελέστε τρελά κόλπα σε ακραίους εκτός δρόμου αγώνες, καθώς ανταγωνίζεστε με τους φίλους σας στο Bike Club async. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε τους χρόνους των φίλων σας, χτυπήστε τα σκορ τους και ανταγωνιστείτε εναντίον των φαντασμάτων τους για να παραμείνετε στην κορυφή του club σας. Στη συνέχεια μεταφέρετε το ποδήλατό σας για να εξερευνήσετε τρία τεράστια περιβάλλοντα: freestyle οδήγηση, συλλογή ειδικών στοιχείων και ανακάλυψη κρυμμένων μυστικών. Το “Avatar Motocross Madness” φέρνει πίσω όλη την διασκέδαση και τον ενθουσιασμό της αρχικής σειράς με έναν εντελώς νέο τρόπο.

• “Dance Central 3” (Harmonix Music Systems Inc., Microsoft Studios). Ο μεγαλύτερος σε πωλήσεις τίτλος χορευτικού παιχνιδιού του Kinect επιστρέφει αυτό το Φθινόπωρο με το “Dance Central 3”. Το “Dance Central 3” χαρακτηρίζεται από χορευτικές επιτυχίες του σήμερα ενώ επίσης στέλνει τους παίκτες πίσω στις δεκαετίες των 70s, 80s, 90s και των 00s – ανεβάζοντάς τους στην πίστα για να μάθουν κλασικές χορευτικές φιγούρες όπως το “The Hustle”, το “Electric Boogie” και το “The Dougie”. Η πρωτοπόρος εταιρεία βίντεο παιχνιδιών με μουσική Harmonix, κρατάει το πάρτι με ένα νέο multiplayer mode μέχρι και για οκτώ παίκτες και με την πιο καυτή και μεγάλη ποικιλία μουσικής από ποτέ. Με τραγούδια των Usher, Daft Punk, Gloria Gaynor, 50 Cent πολλών άλλων, το “Dance Central 3” είναι βέβαιο πως θα ανάψει οποιοδήποτε μουσικό πάρτι.

• “Fable: The Journey” (Lionhead Studios, Microsoft Studios). Το “Fable: The Journey” προσφέρει μία νέα εμπειρία στην ιστορία και τη γραφικότητα του κόσμου της Albion, τον οποίο οι fans του παιχνιδιού έχουν γνωρίσει και αγαπήσει. Τοποθετημένο 50 χρόνια μετά τα γεγονότα του “Fable III”, αυτή η νέα έκδοση σας ζητάει να προστρέξετε σε βοήθεια της μυστηριώδους Theresa, η οποία σας ωθεί σε μία περιπέτεια γεμάτη δράση και επικίνδυνους εχθρούς, τρομαχτικά κυνηγητά και διασκεδαστικούς χαρακτήρες. Φτιαγμένο εξολοκλήρου για το Kinect, το “Fable: The Journey ” σας δίνει τη δύναμη να ασκήσετε τη μαγεία ως ένα θανατηφόρο όπλο, για να υπερασπιστείτε των εαυτό σας σε μάχη καθώς και για να επιλύσετε γρίφους, στο ταξίδι σας για να γίνετε ήρωας. Το “Fable: The Journey” θα λανσαριστεί στις 12 Οκτωβρίου.

• “FIFA 2013.” Το “FIFA 2013” συγκεντρώνει όλη τη δραματική και απρόβλεπτη διάσταση του πραγματικού παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Φέτος, το παιχνίδι δημιουργεί μία πραγματική μάχη για την κατοχή σε ολόκληρο το γήπεδο, ενώ προσφέρει ελευθερία και δημιουργικότητα στην επίθεση. Καθοδηγούμενο από πέντε καινοτομίες που αλλάζουν το παιχνίδι και φέρνουν επανάσταση στην τεχνητή νοημοσύνη, τη ντρίμπλα, τον έλεγχο της μπάλας (control) και τη σωματική επαφή, έτσι το “FIFA 2013” εκπροσωπεί το μεγαλύτερο και εκτενέστερο σύνολο χαρακτηριστικών στην ιστορία του τίτλου.

• “Forza Horizon” (Playground Games/Turn 10 Studios, Microsoft Studios). Συνδυάζοντας τη θρυλική αυθεντικότητα του “Forza Motorsport” με την εορταστική ατμόσφαιρα και την ελευθερία του ανοιχτού δρόμου, το “ Forza Horizon ” είναι ένα παιχνίδι αγωνιστικής δράσης και υψηλής έντασης με φόντο το πιο μοναδικό πάρτι μηχανοκίνητου αθλητισμού στον κόσμο. Με χαρακτηριστικά το εκτεταμένο τοπίο, τους τολμηρούς οδηγικούς ελιγμούς, το συναρπαστικό soundtrack και το άκρως ρεαλιστικό κάθε στιγμή παιχνίδι, το “ Forza Horizon ” προσφέρει μία εντυπωσιακή εμπειρία, διατηρώντας την ίδια στιγμή τον απαράμιλλο ρεαλισμό, την ποικιλία και την καινοτομία τα οποία είναι και τα ακρογωνιαία χαρακτηριστικά της σειράς του “Forza Motorsport”.

• “Gears of War: Judgment” (Epic Games, People Can Fly, Microsoft Studios). Το “Gears of War: Judgment” σας μεταφέρει πίσω, πριν τα γεγονότα της original τριλογίας “Gear of War”, στις εξελίξεις που ακολούθησαν την Emergence Day – το καθοριστικό γεγονός στον κόσμο του “Gears of War”. Ακολουθήστε την Kilo Squad που με την καθοδήγηση των Damon Baird και Augustus “The Cole Train” Cole πολεμά για να σώσει την πόλη του Halvo Bay από έναν ασταμάτητο εχθρό, στο πιο εντυπωσιακό μέχρι σήμερα παιχνίδι της σειράς “Gears”. Το “Gears of War: Judgment” εισάγει μια σειρά από πρωτόγνωρες εμπειρίες για πολλαπλούς παίκτες, μεταξύ των οποίων το OverRun, μια εντυπωσιακή τακτική μάχης που θα οδηγήσει τους Locust και COG στρατιώτες σε σώμα με σώμα μάχες που ξεχωρίζουν από αυτές που μέχρι σήμερα οι οπαδοί της σειράς “Gears” είχαν δοκιμάσει. Η παγκόσμια διάθεση του “Gears of War: Judgment” θα ξεκινήσει αρχές του 2013.

• “Halo 4” (343 Industries, Microsoft Studios). Το “Halo 4” σηματοδοτεί την επιστροφή του Master Chief και την εκκίνηση μιας νέας διαδρομής του blockbuster τίτλου που άλλαξε την πορεία της ψυχαγωγίας. Η E3 2012 χαρακτηρίσθηκε από την παγκόσμια πρεμιέρα του “Halo Infinity Multiplayer” που περιλαμβάνει την ολοκαίνουργια εμπειρία της ιστορίας Spartan Ops. Η πρώτη του είδους της, η Spartan Ops είναι μια αυτοτελής περιπέτεια –που παίζεται από έναν μέχρι τέσσερις παίκτες- που συνδυάζει τη συναρπαστική εξιστόρηση με τα υψηλής ποιότητας γραφικά και το γεμάτο δράση gameplay για να προσφέρει μια πρωτοφανή εμπειρία ψυχαγωγίας σε συνέχειες. Το Spartan Ops θα επεκτείνει την εμπειρία του “Halo 4” πολύ μετά το λανσάρισμά του. Το “Halo 4” θα ξεκινήσει να διατίθεται στις 6 Νοεμβρίου του 2012, συνδυάζοντας μια επική καμπάνια με πρωτόγνωρη multiplayer δράση.

• “Happy Wars” (Toylogic Inc., Microsoft Studios). Το “Happy Wars” είναι ένα multiplayer παιχνίδι δράσης που «εμπλέκει» διαφορετικού ύφους χαρακτήρες κόμικς σε μονομαχίες υψηλής τεχνικής. Μπορείς να κατευθύνεις οποιονδήποτε από τους τρεις τύπους χαρακτήρων –πολεμιστή, μάγο, ιερέα- σε μια ποικιλία φανταστικών πεδίων μάχης, μεταξύ των οποίων πεδιάδες, τον σκοτεινό πλανήτη και το βυθό του ωκεανού. Παίξε με φίλους για να απολαύσεις δράση σε μεγάλη κλίμακα, χρησιμοποιώντας μαγικά φίλτρα και πολιορκώντας κάστρα, σε μια ομαδική προσπάθεια να νικήσετε τους εχθρούς.

• “Joe Danger: The Movie” (Hello Games, Microsoft Studios). Στο πλατό του μεγαλύτερου blockbuster «Movie» που έχει φτιαχτεί ποτέ, δημιουργείστε τη δική σας ταινία δράσης, σκηνή με σκηνή, πραγματοποιώντας οι ίδιοι κάθε επικίνδυνη σκηνή δράσης. Χρησιμοποιώντας δεκάδες από ειδικά οχήματα και εμπνεόμενοι από όποια ταινία επιθυμείτε, τελειοποιείστε κάθε κόλπο για να εντυπωσιάσετε το κοινό ή να του κόψετε την ανάσα με τις παράτολμες προσπάθειές σας. Δέστε το κράνος του Joe Danger και αψηφήστε τον θάνατο προκειμένου να εντυπωσιάσετε τον σκηνοθέτη.

• “Lococycle” (Twisted Pixel Games, Microsoft Studios). Παρουσιάζουμε την I.R.I.S.: την καλύτερη μαθήτρια του φημισμένου Big Arms Academy’s School of Assassination. Η I.R.I.S. είναι ειδική σε περισσότερα από 40 είδη μάχης χωρίς όπλα, έχοντας τον τίτλο του Sensei στα Jiu-jitsu, Aikido, Krav Maga και Jeet Kune Do. Εξίσου θανατηφόρα είναι και στο χειρισμό σπαθιών, όπλων, αλλά και πυρηνικής τεχνολογίας. Άριστη γνώστρια περισσότερων από 50 γλώσσες και σχεδόν κάθε τοπικού εθίμου, η I.R.I.S. μπορεί να ανακατευτεί και να εξαφανισθεί ανά πάσα στιγμή στο πλήθος κάθε χώρας ανά την υφήλιο. Υπήρξε η πρώτη γυναίκα δόκιμος που έσπασε το ρεκόρ των 4 μιλίων – με χρόνο τριών λεπτών και σαράντα δευτερολέπτων. Όλα αυτά, όμως, δεν μειώνουν τις αντοχές της. Η Twisted Pixel Games έχει τη χαρά να παρουσιάσει το “Lococycle.” Γιατί ο εγκληματίας του σήμερα, χρειάζεται τον ήρωα του αύριο.

• “Madden NFL 2013.” Το “Madden NFL 2013” είναι ολοκαίνουργιο, από τα γραφικά εκκίνησης ως τα credits. Κάθε mode, κάθε σκηνή, κάθε pixel έχει επανασχεδιαστεί, προσφέροντας την πιο πρωτοποριακή, συνεκτική και αυθεντική εμπειρία “Madden NFL 2013” στην ιστορία του franchise.

• “Mark of the Ninja” (Klei Entertainment, Microsoft Studios). Το “Mark of the Ninja” είναι ένα παιχνίδι δράσης από την Klei Entertainment που συνδυάζει άρτιο δισδιάστατο animation με έντονο stealth gameplay. Παρακολούθησε τους εχθρούς σου από απόσταση, ξεγέλασέ τους με τα εργαλεία σου και εκτέλεσε το πλάνο σου με ακρίβεια. Προσοχή όμως, είσαι τόσο ευαίσθητος, όσο και ισχυρός.

• “Matter” (blindwink, Microsoft Studios). Βίωσε το ταξίδι ενός ήρωα σε έναν εντυπωσιακό κόσμο μυστηρίου. Το “Matter” φέρνει το ταλέντο του βραβευμένου σκηνοθέτη Gore Verbinski αποκλειστικά στο Xbox360 και στο Kinect.

• “Resident Evil® 6.” To “Resident Evil® 6” χαρακτηρίζεται από τρεις ξεχωριστές, αλληλένδετες όμως, ιστορίες, κάθε μια με τους δικούς της πρωταγωνιστές, για ατομικό ή και ομαδικό παιχνίδι, offline αλλά και online. O Leon S. Kennedy συνεργάζεται με την κυβερνητική πράκτορα Helena Harper, ενώ ο Chris Redfield με το έτερο μέλος της BSAA Piers Nivans. Τέλος, ο μισθωμένος εκτελεστής και γιός του περιβόητου Albert Wesker, Jake Muller συνεργάζεται με τον Sherry Birkin που επιστρέφει στη σειρά. Οι έξι τους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν καινούργιες τρομακτικές καταστάσεις, στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν από το ξέσπασμα της παγκόσμιας επιδημίας του C-virus. Αναμειγνύοντας τη δράση με τον αγώνα επιβίωσης, το “Resident Evil® 6” υπόσχεται να αποτελέσει την εμπειρία τρόμου του 2012.

• “South Park: The Stick of Truth.” Με το σενάριο αλλά και τις φωνές των Trey Parker και Matt Stone, το “The Stick of Truth” είναι η πιο επική έκδοση του South Park μέχρι σήμερα. Πάρε θέση δίπλα στους Stan, Kyle, Kenny και Cartman και βοήθησέ τους σε μια ξεκαρδιστική περιπέτεια να σώσουν το South Park όπως μόνο τα παιδιά της τετάρτης δημοτικού μπορούν. Χρησιμοποιήστε στην προσπάθειά σας τη βοήθεια κι άλλων κλασσικών χαρακτήρων της σειράς, όπως ο Professor Chaos και ο οπλισμένος με πολυβόλο Jesus. Οπλισθείτε σαν αστακοί με μαγικά όπλα και μυστηριώδεις πανοπλίες για να νικήσετε τις δυνάμεις του κακού. Αν επιτύχετε θα είσαστε ο σωτήρας το South Park, εδραιώνοντας το κοινωνικό σας προφίλ στο South Park Elementary. Αν αποτύχετε θα μείνετε για πάντα γνωστοί ως … losers.

• “Tomb Raider.” Με μόνο όπλο τα άγρια ένστικτα και τη φυσική ικανότητα να ξεπερνά τα όρια της ανθρώπινης αντοχής, το “Tomb Raider” προσφέρει μια έντονη και σκληροτράχηλη περιπέτεια στα πρότυπα της Lara Croft και την εξέλιξή της από μια τρομαγμένη νεαρή γυναίκα σε έναν σκληραγωγημένο survivor.

• “Tom Clancy’s Splinter Cell®: Blacklist™.” Οι ΗΠΑ διατηρούν στρατιωτική παρουσία στα δύο τρίτα των κρατών σε όλον τον κόσμο. Μία ομάδα όμως αποτελούμενη από 12 χώρες θεώρησε πως το καθεστώς αυτό έπρεπε να ανατραπεί, ξεκινώντας για τον σκοπό αυτό τρομοκρατική δράση που με μια σειρά από εντεινόμενες θανατηφόρες επιθέσεις κατά των ΗΠΑ. Ο Sam Fisher είναι ο αρχηγός της νεοϊδρυθείσας ομάδας 4th Echelon: μια μυστική ομάδα που λογοδοτεί αποκλειστικά στον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο Sam και η ομάδα του θα πρέπει να κυνηγήσουν τους τρομοκράτες με κάθε μέσο και να σταματήσουν την αντίστροφη μέτρηση των τρομοκρατικών επιθέσεων της Blacklist πριν αυτή φτάσει το μηδέν.

• “Wreckateer” (Iron Galaxy, Microsoft Studios). Το “Wreckateer” χρησιμοποιεί το Kinect για να σας δώσει το χειρισμό μιας τεράστιας πολιορκητικής βαλλίστρας. Με τη βοήθεια του Wreck and Tinker ταξιδέψτε και καταστρέψτε 60 μολυσμένα από goblin κάστρα χρησιμοποιώντας 6 μαγικές οβίδες. Στοχεύστε και εκτοξεύστε και εν συνεχεία κατευθύνετε στον αέρα τις οβίδες προς τον στόχο. Αξιοποιείστε ένα οπλοστάσιο από ιπτάμενες, εκρηγνυόμενες, διασπώμενες ρουκέτες για να εξερευνήσετε τους ατελείωτους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προκαλέσετε το χάος με τις καταστροφικές δυνατότητες του “Wreckateer”.