proho.gr
Όπως έχει τονίσει πολλές φορές η Google, το Google+ δεν είναι μια social media platform αλλά ένα social layer. Με άλλα λόγια στόχος του είναι να αυξήσει τον κοινωνικό χαρακτήρα των υπόλοιπων υπηρεσιών της και όχι τόσο να σταθεί ως κάτι τελείως ανεξάρτητο όπως για παράδειγμα το Facebook ή το Twitter.

Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν μέσω του Google+ δίνει επιπλέον δυνατότητες στους χρήστες του Gmail προκειμένου να επικοινωνήσουν με τους φίλους αλλά και όλους όσοι συμπεριλαμβάνονται στους κύκλους τους.

Σταδιακά λοιπόν οι ειδοποιήσεις του Google+ που εμφανίζονται στο Gmail θα γίνουν πλήρως διαδραστικές. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν +1 σε αναρτήσεις απευθείας από το inbox τους όπως βέβαια και να διαβάσουν τα σχόλια που έχουν γίνει στις αναρτήσεις αυτές χωρίς να χρειαστεί να φύγουν από την υπηρεσία.

Παράλληλα όμως θα υποστηρίζεται και η δυνατότητα απάντησης στις διάφορες ειδοποιήσεις του Google+ απευθείας μέσω e-mail ακόμη κι όταν χρησιμοποιεί κανείς κάποια φορητή συσκευή.