proho.gr

Τη νέα κάρτα πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200Gbit/s για routers στο πλαίσιο του δεύτερου μεγαλύτερου «computer party» στον κόσμο, The Gathering (TG) 2012, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Νορβηγία παρουσίασε η Huawei σε συνεργασία με την Altibox.

Ειδικά για την παρουσίαση, η Huawei προμήθευσε την εκδήλωση με τα κορυφαία της προϊόντα για ευρυζωνική πρόσβαση, όπως: οι κάρτες πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200 Gbit/s, τα high-end routers NE5000E, και εξοπλισμό πολυπλεξίας μήκους κύματος OptiX OSN 8800. Τόσο τα routers NE5000E, όσο και οι κάρτες πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200 Gbit/s, έχουν λάβει βραβεύσεις για «καινοτόμο ευρυζωνικότητα». Για την παρουσίαση έχουν εγκατασταθεί NE5000E στο Oslo, και στο Hamar, όπου διεξάγεται η εκδήλωση, προκειμένου να επιτευχθεί πρόσβαση 200GE, και χρησιμοποιείται εξοπλισμός OptiX OSN 8800 προκειμένου να επιτευχθεί η απόσταση μετάδοσης 180 km.

“Χαιρόμαστε ιδιαιτέρα για την επιτυχημένη συνεργασία μας με την Altibox σε αυτή την πρωτοποριακή παρουσίαση τεχνολογίας επικοινωνίας, με το ταχύτερο δίκτυο στον κόσμο, για το TG 2012,” δήλωσε ο κ. Hu Wei, Αντιπρόεδρος του τομέα προϊόντων Carrier IP της Huawei. “το δίκτυο δοκιμάστηκε από περισσότερους από 6000 χρήστες, και επιδεικνύει ότι τα προϊόντα της Huawei όπως οι κάρτες πρόσβασης υψηλής ταχύτητας 200 Gbit/s, είναι απόλυτα ασφαλή και σταθερά.”

Τα προϊόντα και οι λύσεις Carrier IP της Huawei, εξυπηρετούν της ανάγκες κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως, όπως οι British Telecom (BT), France Télécom, Telefonica, Singapore Telecom, China Telecom, China Mobile, και China Unicom.

Η Huawei κατέχει κορυφαία θέση στην προμήθεια τεχνολογίας IP για εμπορική χρήση, και έχει παραδώσει περισσότερα από 2.600 NE5000E routers και 160 NE5000E router clusters σε πελάτες. Σύμφωνα με το Ovum, τα routers της Huawei κατέλαβαν την δεύτερη θέση παγκοσμίως, κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2011.