Η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου βρίσκεται προ των πυλών και μας δίνεται η ευκαιρία, έστω και λίγες ώρες, να ξεφύγουμε από τη μουντάδα της εποχής και να περάσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο με το αγαπημένο μας πρόσωπο.

Η Apple μας έχει αποδείξει ότι υπάρχει μια εφαρμογή για κάθε περίσταση και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των προγραμματιστών. Συλλέξαμε τις πέντε καλύτερες, οι οποίες θα συνεισφέρουν σε ένα πλήρως ρομαντικό κλίμα και θα σας βοηθήσουν να «κλέψετε» τη καρδιά του αγαπημένου σας προσώπου!

1. I Love You In Every Language



Για όσους θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους σε διάφορες ξένες γλώσσες, αυτή η εφαρμογή είναι η ιδανική. Επιπλέον, μπορείτε να προσαρμόσετε το κείμενό σας σε μια ερωτική ταπετσαρία και να εκπλήξετε την/τον αγαπημένη/ο σας! Η εφαρμογή είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch και iPad. Απαιτεί Ios 2.2 ή νεότερη έκδοση και κοστίζει 0.79€.

2. iLoveYou – be my Valentine

Αυτή η εφαρμογή σας επιτρέπει να ορίσετε τη πιο ρομαντική φωτογραφία σας ως εικόνα φόντου και να ακούτε από πίσω το αγαπημένο σας τραγούδι. Ταυτόχρονα θα πέφτουν καρδιές σαν χιόνι στην οθόνη σας, δημιουργώντας τη τέλεια σκηνή ρομαντισμού. Η εφαρμογή κοστίζει 0.79€ στο iTunes και είναι συμβατή με το iPhone, iPod touch και iPad.

3. Love iRadio

Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του έρωτα και πόσο μάλλον την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Δεν είναι τυχαία η ρήση «η μουσική είναι η τροφή του έρωτα». Εάν θέλετε να κάνετε ακόμη πιο ρομαντικό το γεύμα σας με το αγαπημένο σας πρόσωπο, τότε δεν έχετε παρά να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή. Σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία από ερωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς και εσείς απλά συνδέετε το iPhone σας με τα ηχεία σας και δημιουργείτε τη τέλεια ατμόσφαιρα. Επιπλέον, σας επιτρέπει να ηχογραφήσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια για να τα ακούτε κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκεστε. Κοστίζει 0.79€ και διατίθεται στο iTunes.

4. Romantic Ideas 500

Εάν έχετε κολλήσει και δεν μπορείτε να σκεφτείτε ένα ρομαντικό τρόπο για να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αυτή η εφαρμογή θα σας προτείνει 50 ιδέες για να σας μείνει αξέχαστη η 14η Φεβρουαρίου. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο iTunes.

5. iKamasutra

Η πιο αισθησιακή εφαρμογή για το iPhone θα βάλει «φωτιά» στη βραδιά σας και θα ανανεώσει την ερωτική σας ζωή. Ο απόλυτος οδηγός του έρωτα, πλήρως εικονογραφημένος, έρχεται στην οθόνη του κινητού σας και σας προσφέρει μια τεράστια ποικιλία στάσεων για να γίνετε… ο μάστερ του έρωτα! Κοστίζει 0.79€ στο iTunes και προσφέρεται για iPhone, iPod touch και iPad.